Merkez Bankası faizi 750 puan artırdı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@ibadeath döviz bugün tekrar yukarı doğru tırmanışa geçti? Noldu gene dıj mihraklar mı el attı dersin?

Döviz bu ya tirmancak ya düşecek asıl düşüş önümüzdeki sene
Hep umut satıyorsun be Iba. Defalarca söyledin burada, aha yakında, yok en geç haftaya,..... döviz dip yapacak dedin ve bugün ise döviz bu, ya tırmanacak ya düşecek asıl düşüş seneye diyorsun. Falcı gibisin ama turmuyor. Döviz uzun vadede devamlı tırmandı ve öyle de devam edecek. Düşüşler genelde çok sınırlı ve manupule ile oldu.
Yav kazık yerken dahi zevkten dört köşe oluyorsun. Artık gör senin büyük ekonomistin sıfır bilgisi olduğunu.

Hep umut satıyorsun be Iba. Defalarca söyledin burada, aha yakında, yok en geç haftaya,..... döviz dip yapacak dedin ve bugün ise döviz bu, ya tırmanacak ya düşecek asıl düşüş seneye diyorsun. Falcı gibisin ama turmuyor. Döviz uzun vadede devamlı tırmandı ve öyle de devam edecek. Düşüşler genelde çok sınırlı ve manupule ile oldu.
Yav kazık yerken dahi zevkten dört köşe oluyorsun. Artık gör senin büyük ekonomistin sıfır bilgisi olduğunu.
Sen büyük resmi görmüyorsun burada mesaj var yatırımcıya, her şey kontrolümüzün altında mesajı çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz seni ilgilendiren bir şey yok yani sen Almanlara iyi hizmet et

Sen büyük resmi görmüyorsun burada mesaj var yatırımcıya, her şey kontrolümüzün altında mesajı çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz seni ilgilendiren bir şey yok yani sen Almanlara iyi hizmet et
Hiç bir şey kontrolleri altında değil. Sıfır bilgi ve sıfır kabiliyet ile ahmaklar topluluğunu yönetiyorlar ve onları gözelce kazıklıyorlar. Hem kazıklıyorlar hem hayır dualarını alıyorlar. Neyse hak ediyorsunuz hepsini aslanım.

@ibadeath € gene eski durumuna geldi neredeyse. La bu ekonomik mücadele €'yu bir hafta zor tuttu ahsjdhfg. Seninkiler sana 20 yıldır hikaye anlatıyor, umut satıyor ve ancak sabır istiyor senden. Neyse sen de çocuklarına umut satmaya devam edersin.

@ibadeath € gene eski durumuna geldi neredeyse. La bu ekonomik mücadele €'yu bir hafta zor tuttu ahsjdhfg. Seninkiler sana 20 yıldır hikaye anlatıyor, umut satıyor ve ancak sabır istiyor senden. Neyse sen de çocuklarına umut satmaya devam edersin.
Gelir gider sen de Euro dolar ile yatıp kalkıyorsun sal artık keyfine bak

Gelir gider sen de Euro dolar ile yatıp kalkıyorsun sal artık keyfine bak
Noldu canım argümanlar bitti demi. Söyleyecek hiç bir şeyiniz kalmadı, hiç bir konuda. Ağzınızdan düşürmediğiniz o "eski Türkiye'den" beter yaptınız ülkeyi. Ülkeyi soymaktsn başka tek bir başarınız yok. Beceriksizlikle, tükürdüğünü yalamakla,.... anılacak tek lider ve iktidar olarsk tarihe geçeceksiniz.
Keyfim iyi benim, haftaya tatile çıkıyorum. Gel Kara Dağ'da beraber tatil yapalım.

Noldu canım argümanlar bitti demi. Söyleyecek hiç bir şeyiniz kalmadı, hiç bir konuda. Ağzınızdan düşürmediğiniz o "eski Türkiye'den" beter yaptınız ülkeyi. Ülkeyi soymaktsn başka tek bir başarınız yok. Beceriksizlikle, tükürdüğünü yalamakla,.... anılacak tek lider ve iktidar olarsk tarihe geçeceksiniz.
Almanya'da kiralara sınır getirmiş en fazla yüzde 6 zam ne diyorsun bu duruma

Gül canım @ibadeath gül, ancak böyle morel bulursun.
Gel beraber tstil yapalım. Haftaya Kara Dağ'dayım.

Almanya'da kiralara sınır getirmiş en fazla yüzde 6 zam ne diyorsun bu duruma
Almanya'da durumlar çok vahim ama biliyorsun kurulu düzenlerini bozup gelemiyor akkoyunlar.

Gül canım @ibadeath gül, ancak böyle morel bulursun.
Gel beraber tstil yapalım. Haftaya Kara Dağ'dayım.

Almanya'da durumlar çok vahim ama biliyorsun kurulu düzenlerini bozup gelemiyor akkoyunlar.
Ne işin var kara dağ da bana göre değil kamp vs tatilde amelelik yapamam

Ne işin var kara dağ da bana göre değil kamp vs tatilde amelelik yapamam
Ne anlarsın sen tatilden. Balkan'ların en güzel yeri, küçük bir ülke, yeṣili bol deniz var, hava sıcak güneşli, bolca üzüm ve şarap olan bir dönem şimdi,..... kamp değil özel tatil. Kendim oraları ve komşu ülkeleri arabamla gezeceğim. Mostar'a, Tirana'ya,..... falan da gideceğim.
Senin ülke sınırlarını çikacak ne pasaportun vardır ne de ekonomik gücün. Ancak kıvırarak kendi kendini aldatırsın, umut taciri sizi iyi öpüyor.
Honda CR-V Hybrid hakkında ne düşünüyorsun, almayı düşünüyorum. Ciddi soruyorum.

Son düzenleme:
Ne anlarsın sen tatilden. Balkan'ların en güzel yeri, küçük bir ülke, yeṣili bol deniz var, hava sıcak güneşli, bolca üzüm ve şarap olan bir dönem şimdi,..... kamp değil özel tatil. Kendim oraları ve komşu ülkeleri arabamla gezeceğim. Mostar'a, Tirana'ya,..... falan da gideceğim.
Senin ülke sınırlarını çikacak ne pasaportun vardır ne de ekonomik gücün. Ancak kıvırarak kendi kendini aldatırsın, umut taciri sizi iyi öpüyor.
Honda CR-V Hybrid hakkında ne düşünüyorsun, almayı düşünüyorum. Ciddi soruyorum.
Güzel aile arabası al hemen kaçırma

Güzel aile arabası al hemen kaçırma
Teşekkürler, bu ara arayış içerisindeyim. Şu anki arabam Sharan, uzun süredir kullanıyorum
çok rahat ve sağlam bir araba. Sorun mazotlu olması. Almanya'da Hybrid ve tam elelektirikliye geçis süreci var.

Ağa ile marabası at arabasıyla kasabaya gidiyorlarmış. Yolda bir öbek sığır b*ku çıkmış karşılarına. Ağanın muzipliği tutmuş, marabasına ‘‘bu sığır b*kunu yersen, bu arabayı sana veririm'' demiş. Köylü düşünmüş taşınmış ve b*ku zorlanarak da olsa yemiş ve at arabasının yeni sahibi olmuş. Köylüsünün b*ku yiyeceğini düşünmeyen ağanın yüz düşmüş, canı sıkılmış.

Biraz gittikten sonra bir sığır b*ku öbeğiyle daha karşılaşmışlar. Ağanın pişman olduğunu fark eden köylü, ‘‘ağam, bu pisliği yersen, arabayı sana geri veririm'' teklifinde bulunmuş. arabayı geri alma fırsatını yakalayan ağa, zorlanarak da olsa b*ku yemiş ve arabasını geri almış.

Biraz gitmişler, köylü dönüp ağasına ‘‘ağam, bu araba senindi, şimdi yine senin. Peki biz bu boku neden yedik?'' diye sormuş.​

Son düzenleme:
Geri