Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim burada bağımsız değil malesef. Bizim başbakan Scholz tam dikdatör ve ben bu koltukta oturduğum sürece faiz düşecek, Nas ortada falan diyor ve son bir yılda kafasına uymadığı için 3 sefer Merkez Bankası müdürünü değiştirdi. Siz çok şanslısınız, iktidar şeffah, MB bağımsız, yargı daga fazla bağımsız,......Orda nasıl bilmem bizde mb bağımsız gerektiğinde indirir kaldırır
Üzülme ana vatanın seni kucaklamaya hazır istediğin zaman gelBiz8m burada bağımsız değil malesef. Bizim başbakan Scholz tam dikdatör ve ben bu koltukta oturduğum sürece faiz düşecek, Nas ortada dalan diyor ve son bir yılda kafasına uymadığı için 3 sefer Merkez Bankası müdürünü değiştirdi. Siz çok şanslısınız, iktidar şeffah, MB bağımsız, yargı daga fazla bağımsız,......
Biz burada bittik.
Evet biliyorum, tek tesselimiz de o zaten ama gelmek için bilet parası dahi zor alıyoruz. Tek kişi uçak bileti 3000 €, arabayla gelmek istesen gene zor, en kötü araba 20 yaşında 100000 €, hadi aldım bu sefer benzin pahalı, litresi 50€ oldu. İnanırmısın bir ekmek için 20€ ve bir kilo kıyma için 300€ ödüyoruz. En son 2 ay önce kıyma aldım ama sadece 200g alabildim. Durumlar burada çok kötü, boldiğin gibi değil.Üzülme ana vatanın seni kucaklamaya hazır istediğin zaman gel
Üzülme her sıkıştığında bana gelEvet biliyorum, tek tesselimiz de o zaten ama gelmek için bilet parası dahi zor alıyoruz. Tek kişi uçak bileti 3000 €, arabayla gelmek istesen gene zor, en kötü araba 20 yaşında 100000 €, hadi aldım bu sefer benzin pahalı, litresi 50€ oldu. İnanırmısın bir ekmek için 20€ ve bir kilo kıyma için 300€ ödüyoruz. En son 2 ay önce kıyma aldım ama sadece 200g alabildim. Durumlar burada çok kötü, boldiğin gibi değil.
Evet yaa o kadar çok düşdüki gene seni dinlemeyenler en az %40 zarar etti.Geçen dedim düşecek diye yine inanmadiniz aldıkççok aldınız döviz
Yarın kapanışı gör senEvet yaa o kadar çok düşdüki gene seni dinlemeyenler en az %40 zarar etti.
Nasıl geleyim, uçak bileti dahi alamıyorum. Al biletimi geleyim senin yanında güzel bir tatil yapayım.Üzülme her sıkıştığında bana gel
Sana itiraz etmiyorum ki, tüm öngörülerin gerçek oluyor diyorum. İyiki varsın.Yarın kapanışı gör sen