Merkez Bankası faizi 750 puan artırdı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
@ibadeath Merkez Bankası faizi 750 puan artırarak %25 yaptı. Noldu faiz artık enflasyon için sebep olmaktan çıktımı yoksa senin diplomasız dünya ekonomistinin tezi mi uyduruk tu?

Orda nasıl bilmem bizde mb bağımsız gerektiğinde indirir kaldırır
Bizim burada bağımsız değil malesef. Bizim başbakan Scholz tam dikdatör ve ben bu koltukta oturduğum sürece faiz düşecek, Nas ortada falan diyor ve son bir yılda kafasına uymadığı için 3 sefer Merkez Bankası müdürünü değiştirdi. Siz çok şanslısınız, iktidar şeffah, MB bağımsız, yargı daga fazla bağımsız,......
Biz burada bittik.

Son düzenleme:
Biz8m burada bağımsız değil malesef. Bizim başbakan Scholz tam dikdatör ve ben bu koltukta oturduğum sürece faiz düşecek, Nas ortada dalan diyor ve son bir yılda kafasına uymadığı için 3 sefer Merkez Bankası müdürünü değiştirdi. Siz çok şanslısınız, iktidar şeffah, MB bağımsız, yargı daga fazla bağımsız,......
Biz burada bittik.
Üzülme ana vatanın seni kucaklamaya hazır istediğin zaman gel

Hazine ve Maliye Bakanı Başkanı Mehmet Şimşek,Merkez Bankası'nın faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkarma kararından ardından, "Kararlıyız! Fiyat istikrarı en büyük önceliğimiz..." değerlendirmesinde bulundu.

Geçen dedim düşecek diye yine inanmadiniz aldıkça aldınız döviz

Üzülme ana vatanın seni kucaklamaya hazır istediğin zaman gel
Evet biliyorum, tek tesselimiz de o zaten ama gelmek için bilet parası dahi zor alıyoruz. Tek kişi uçak bileti 3000 €, arabayla gelmek istesen gene zor, en kötü araba 20 yaşında 100000 €, hadi aldım bu sefer benzin pahalı, litresi 50€ oldu. İnanırmısın bir ekmek için 20€ ve bir kilo kıyma için 300€ ödüyoruz. En son 2 ay önce kıyma aldım ama sadece 200g alabildim. Durumlar burada çok kötü, boldiğin gibi değil.

Evet biliyorum, tek tesselimiz de o zaten ama gelmek için bilet parası dahi zor alıyoruz. Tek kişi uçak bileti 3000 €, arabayla gelmek istesen gene zor, en kötü araba 20 yaşında 100000 €, hadi aldım bu sefer benzin pahalı, litresi 50€ oldu. İnanırmısın bir ekmek için 20€ ve bir kilo kıyma için 300€ ödüyoruz. En son 2 ay önce kıyma aldım ama sadece 200g alabildim. Durumlar burada çok kötü, boldiğin gibi değil.
Üzülme her sıkıştığında bana gel

slkj uln kendi kendime cok eğlendim..... siz niye bu kadar mutsuzsunuz arkadaşlar.....

@ibadeath bak senin büyük Nas'cı ekonomist ne demişti ve bugü ne diyor.

Merkez’in faiz kararı sonrası Erdoğan’ın açıklamaları yine gündemde​

İki yıl önce " Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam" diyerek uygulattığı ekonomi modeliyle Türkiye'ye ağır bedeller ödeten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz açıklamaları, bugünkü rekor faiz artışıyla yeniden gündeme geldi.​

Haberin devamı

Geri