Merhaba ; Ziya Makaracı

Konu sahibi son olarak 4384 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziya bahçelievlerde Orkun abin var onun yanina gitte bi resim atın yoksa inanmayız .s s

hayır neden kendmi deşlifre edeyim ki kaç kişi resmni koydu bo resimde olan benim gibi bakıyor diye sevdim.

ama emin ol bundan daha şirinim ablası. emin ola bilirsin buna. resmimi bir ara gerçekten ekleyip göstericem.

görmedim ama buradan bakınca yine de tatlisin Ziya ciimm:p

orkun kim metrobüsle gide bilirim :) öğrenciye bedava bazen beni dilenci diye güvenlikle kovalıyor çok resmi adamlar.

orkun kim ?

Yakışıklımıyım bilmiyorum herkes iyidir bana göre her erkek yakışıklı her kadının güzel olduğu gibi herkesin kendine has stili var.

benim tarzımda kendime has. nazar değdirmeyin gerçekten utanmaya başladım.

bburrccu ne rengi ikimizde maviyiz abla

Olm biz kaç aydır dişimizi tırnağımıza kattık iki güzel laf duyamadık. Bu çocuğa kesin birazdan canımlar tatlımlar yağacak .s .s

MechuL bence boşuna uğraşıyorsun kendin gibi olsan mutlaka seninde güzel arkadaşlıkalrın ol kendini saklayan erkek salak erkekdir abim öyle derdi. bence biraz daha abi tırnak kırmadan yemeden yazmalısın :p

kızmıyorsun değil mi.
bburrccu ben ruh halime göre takılıyorum üzgün olduğum gün renkli giyinirim farklı bir enerji veriyor bana.
mutlu olduğum gün ise sıradan gömlek spor vs takılıyorum ama bu aralar saldım kendimi iki gündür aynı şortla takılıyorum.

yağmur vardı biraz sabah konu konuyu açıyor yanı kısaca ruh halime göre aysun var lise okuyor o arada hoşuna gidenelri alıyor bana beleşe yatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri