Merhaba ; Ziya Makaracı

Konu sahibi son olarak 4376 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben ziya makaracı 1999 doğumluyum ruh halm biraz kırılgandır yalnız kalmaktan hoşlanırım,pek arkadaş edinmeyi sevmem yani arkadaşlarım hep gelip geçicidir,insanlara güvenim çok az çok güvenmeyi denedim ama yapamıyorum.

kız arkadaş konusunda kafama göre takılıyorum yaşım biraz ufak ama kafamzehir gibidir kendimden büyük kızlar ile takılırım bir şekilde kandırıyorum birde şirinlik yaptın mı tamamdır biraz daha büyüyerek ünlü kişilerin kızlarını kandırmayı düşünüyorum, genel olarak yurt dışına gidiyorum farklı insanlar ile iletişim kuruyorum hep gelip geçici soy adım gibi hayatı makaraya göre yaşıyorum.

sohbeti severim , gayler ve cinsiyet değiştiren kişilerden tiksinirim.

Müslümanım ama tam olarak uygulayamıyorum dinin gerekliklerini. şarkıdinlemeyi severim arada söylerim.

İstiklalde caddesinde kafemiz var bir tane orada takılıyorum canlı müzik vs işte arada çıkıp bende söylerim.

para yedirmeyi sevmem beni tanıyanlar pinti derler çünkü ziya makaracı aslapara vermez.
hayır severim.

benden şimdilik bu kadar.

Hoşgeldin, keyifli forumlar..

tşkler memnun oldum birazda sizler kendinizi tanıtsanız kimler ile sohbet ettiğimi zaten göremiyorum en azından kim nedir bilsem rahat olurum.
bu arada beş altı yerde daha üyelik açtım forumalrda tanışmalar başlığı altında h.g vs yazıyorlar ben sevmem tanışalım kaynaşalım fikirler sohbetler vs olursa zevkli olur.

hem playboy değilim ben yaşım küçük diye almıyorlar bazı yerlere.. ablamla gidiyorum saolsun birde serseri bir abim var.

evet tanışıyoruz değilimi ?

tşkler memnun oldum birazda sizler kendinizi tanıtsanız kimler ile sohbet ettiğimi zaten göremiyorum en azından kim nedir bilsem rahat olurum.
bu arada beş altı yerde daha üyelik açtım forumalrda tanışmalar başlığı altında h.g vs yazıyorlar ben sevmem tanışalım kaynaşalım fikirler sohbetler vs olursa zevkli olur.

hem playboy değilim ben yaşım küçük diye almıyorlar bazı yerlere.. ablamla gidiyorum saolsun birde serseri bir abim var.

evet tanışıyoruz değilimi ?

1Pa57b.jpg

Hosgeldiniz hicte kücük birine benzemiyo ya:cici:

Oggy yok başkan kendi resmimi koyarsam neler olur kim bilir bende herkes gibi resim koydum işte bak mesela
Elysion resimki senmisin desem ?

bana kızar :p küçük olduğuma neden inanmıyorsun ki siz büyükler değilmisin hep küçükkalsam diyen bende hep büyük kalmak isterim dünya üzerinde söz sahibi olsam diye şimdi o günümü bekliyorum ileride mutlaka toplumda söz sahibi olucam beni duyacaksınız elimdne geleni yapıyorum konu enrden enreye geldi.

SiyahBeyaz siz nereden ?

Elysion alla alla sende resimdeki olamazsın desem abla ne olur şimdi gerçekten 99 luyum bak hemen şu an olduğum yeri tarif edeyim gslisesi karşındayım pasajın orada yukarı cıkıyorsunuz 3 katta kafedeyim canlı müzik yazar ziya nerede diye sorun direk gösterirler. inanmayıp gelen çok var

Gel canım cam acalım isterssen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri