Merhaba ; Ziya Makaracı

Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben ziya makaracı 1999 doğumluyum ruh halm biraz kırılgandır yalnız kalmaktan hoşlanırım,pek arkadaş edinmeyi sevmem yani arkadaşlarım hep gelip geçicidir,insanlara güvenim çok az çok güvenmeyi denedim ama yapamıyorum.

kız arkadaş konusunda kafama göre takılıyorum yaşım biraz ufak ama kafamzehir gibidir kendimden büyük kızlar ile takılırım bir şekilde kandırıyorum birde şirinlik yaptın mı tamamdır biraz daha büyüyerek ünlü kişilerin kızlarını kandırmayı düşünüyorum, genel olarak yurt dışına gidiyorum farklı insanlar ile iletişim kuruyorum hep gelip geçici soy adım gibi hayatı makaraya göre yaşıyorum.

sohbeti severim , gayler ve cinsiyet değiştiren kişilerden tiksinirim.

Müslümanım ama tam olarak uygulayamıyorum dinin gerekliklerini. şarkıdinlemeyi severim arada söylerim.

İstiklalde caddesinde kafemiz var bir tane orada takılıyorum canlı müzik vs işte arada çıkıp bende söylerim.

para yedirmeyi sevmem beni tanıyanlar pinti derler çünkü ziya makaracı aslapara vermez.
hayır severim.

benden şimdilik bu kadar.

Afgdghshsvvavvavabbabdbzbabvavvsvx :haha:
Allah belanı vermesin lan senin
Olm bu gençlerde nasıl bir özgüven var lanet olsun adamım agdggsgah

tırmık bence bu çocuk tam sana göre iyi düşün afgsgg

Şaka bir yana
Her konuda yorumlarını itinayla okuyacağım kardeşim -.-

*yaşım biraz ufak ama kafamzehir gibidir kendimden büyük kızlar ile takılırım bir şekilde kandırıyorum birde şirinlik yaptın mı tamamdır

Hey maşallah. Öz güvenini seveyim.
Geleceğin playboyu:p
Hoş geldin Ziya kardes :p

Yalnız o değilde çocuk haklı lan .s

Baksana herkes hayran oldu. Elysion la bburrccu ya bak. Hazırda bekliyorlarmış sanki .s

Yaşam koçum ol Usta. Banada öğret :lutfen:

sosyal deney mi yapıyor acaba :)

Konuyu okurken aklıma gelen ilk cümle : Oha biri bizi kekliyor oldu yalan yok:p
Ama o kurduğu cümle ile ciddi gönlümde taht kurdu "çocuk"
Helal olsun Ziya. En az bir Şener Şen tiplemesi kadar popülersin şu an benim için. :p

Elysion
bburrccu

İtiraf ediyorum sizi bunca zaman kandırıyordum.
Profilime hiç mi bakmadınız.
2000 liyim ben görmediniz mi o resmi.
Ondan daha küçüğüm bana gelin agshgsga

Benle dalga geçene bak. Sanırsın kendisi 30 lu yaşlarda.
Cumartesi günü Fatih Abbi nerelerdesin dersin ama afsggahsgha :zuha:

beni tehdit etme bak toma lardan su serp bu sıcakta istersen :p 30 a 3 kaldı benim:zuha: senin daha çok var ama bu çocuktan ders al :zuha:

benim için kavga etmeyin çok güzel yorumlar görüyorum ve okuyorum diyer yerde olan üyeliklemi biraz silicem yada yöneticiye artiklik yapacam sonrada burada paylaşcam konuyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri