Merhaba, Benim adım boş bırakılan Sorular.

Konu sahibi son olarak 2474 gün önce görüldü
[YOUTUBE]MbZoSSmz9FA[/YOUTUBE]

dünyayı indirince sırtından
daha hızlı koşarsın.
Bak kuşlara..

Hayatta kalmak. Savaş bunun için. Sebepler bulup zaman geçirmek için. Düşününce “Ben nasıl geldim bu konuma?” diye, gözyaşları dökmek ve acımak kendine. Anlamsızlaşan hedefler, boşa harcanan zaman. Doğrularının değişmemesi ve bu yüzden acı çekmen. Kendini avutman her düştüğünde, “Doğru olan buydu ve sen doğruyu yaptın.”, diyerek. Peki ya yetmiyorsa? Hiçbir zaman geç değil mi gerçekten? Ya artık dayanacak gücün kalmadıysa? Güçlü görünmek artık çok daha fazla çaba gerektiriyorsa? Sonu soru işareti ile biten cümlelerin çoğaldıysa ve cevaplar yoksa. Geçecek demek avutmuyorsa. Hep seni bulacaklarsa senden olmayanlar. Canını yakacaklarsa. Her kabın şeklini alan su olmak ne kadar kolay esasında. Korkuyorsan kendinden, bazen kontrolünden çıkan öfkenden. Bir anlık cesarete bakıyorsa esaretinin sonu. Savaşını kaybetmiş değil misindir?

" Bu çocukluğun var ya, hiç yitirme onu, bazıları yitirmezler.
Sen öyle bir çocuğa benziyorsun.
Korun."

Birisi, kabuk tutmuş yaralarımızı okşamaya başladığında, cırt diye açılıveriyor ve oluk oluk kanama başlıyor yeniden. Birine teslim olduğumuzda ve içimizi döktüğümüzde, bedenimiz ve
ruhumuz kan içinde kalıveriyor. O yüzden değil mi, içimizi tutmalarımız,
birine teslim olmaktan korkmalarımız, ortalıkta tedirgin ve gergin dolanmalarımız?
-anlatsam mı, anlatmasam mı?
- kararsızlığımız?
-bu sevgi beni acıtır mı?
- kuşkularımız..Her zaman seni üzecek birileri olacaktır. Tek yapmamız gereken; sevginin bize vadettiklerine güvenmeyi sürdürmek.
Ama kime? ikinci defa güveneceğimizi de iyi seçmek.

[YOUTUBE]R2LQdh42neg[/YOUTUBE]

hani o çıkmaz sokak olsa
ben hayatımı o sokağa
kurarım anladın mı?

[YOUTUBE]K60mW-Ajm5Y[/YOUTUBE]

Nasılsın?
Bugünlerde ben iyi gibiyim
yorgun gri kaideler arasında
hüzünlü bir yeşilim,
Ya sen..
Sen Nasılsın?
Göğsündeki ağrılar nasıl?