Merhaba, Benim adım boş bırakılan Sorular.

Konu sahibi son olarak 2475 gün önce görüldü
Onun kedisini değiştirip bağcılar kedisini koydum yaa ondaan şee edio :D

Bağcılar kedisi kalsın nişantaşı kedisini de koyarım :D

Sen bilmesin concon kedilerini exd.:d
Sirius o kedi yakında gelebilir :d

Bana kedinin fotoğrafını atsana kaydetmeyi unutmuşum

Bilmek ayrı şey anlamak ayrı şeydir.
Anlamak, bilmekten daha yakıcıdır, çok yakıcı.
Ve bazı şeyler vardır ki, yaşanmadan anlaşılamaz.

“Yağmur yağıyordu, hiç durmayacak gibi inatla yağıyordu ve ancak bir kişiyi koruyabilecek genişlikteki şemsiyenin altında o benim koluma girmiş, birbirimize iyice sokularak yürüyorduk. Yine de omuz başlarımız ıslanıyorduk. Önünden geçtiğimiz turizm bürosunda bir tanıdığın (aslında kocasının bir tanıdığıymış) olduğunu ve bizi böyle kol kola görürse neler olabileceğini düşünmemi söylediğinde biz o rüya evrenine çoktan girmiştik. Ne o tanıdıktan çekiniyorduk ne de başka tanıdıklardan. Ayakkabısının içine su girmişti galiba, bir dakika durabilir miydik. Dururduk. Caddenin solundaki kilisenin bahçe kapısının kemerli geniş saçağının altına sığındık. Şemsiyeyi kapayıp bir kaç kez silkeledim zor bir iş becermişim gibi yanaklarımı şişirip puff diye soluğumu bırakarak ona baktım. O da bana baktı sonra da çok komik bir şey olmuş gibi güldük. “Çorabım ıslanmış” dedi.”

[YOUTUBE]YP9_owMF-zk[/YOUTUBE]

"anlatılmamış bir hikayeyi içinde taşımaktan
daha büyük bir acı yoktur."

[YOUTUBE]9erWFAVlUt0[/YOUTUBE]

yıkık duvar
sisli sokaklar
canım sıkkın
içer miyiz?

"herkesin, başkasının acısına bakarak kendini rahatlattığı, başkasının sevincinden pay çıkarmaya çalıştığı bir bulanık zamanda, üstüne titrediği her seyi bana yüklemişti. bir yağmur damlası tutar gibi alırdı yüzümü avuçlarına."

Geri