Meral Akşener

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şaka gibi. Günlerdir arkasından sövülen Kadın kurtarıcı olarak geri döndü.

Noter, kumar benzetmesi yaptığı masaya geri döndü bu nasıl iştir @İnanna açıklar belki
Meral Akşener’in o çıkışı kendisini bir dayatmaya maruz bırakmaları ve bir kıskaca almalarıydı. Tek amacı karış karış gezdiği her il de ondan talep edilen “Mansur Yavaş” ve “Ekrem İmamoğlu” isimlerini kazanacak aday görerek masaya getirdi. Bu isimlerin yanında masada isim çıkarsa da anket yaptıralım kim öndeyse onu aday gösterelim bu seçimi alalım dedi. Karşı çıktığı Kemal beyin aday gösterilmesi değil anket sonuçlarına göre kazanamayacak aday olduğu için ve bir dayatmaya maruz kaldığı için tepki gösterdi. Bugünü takip etmişsindir iki belediye başkanıda genel merkezde idi ikna için geldiler görüşüldü yine milletin talebini iletti ve iki belediye başkanın seçilecek Cumhurbaşkanının yetkili ve icracı iki yardımcısı olarak ilan edilirse masaya MİLLETİNİN MENFAATİ VE ERDOĞAN’ı göndermek için döneceğini iletti. Bakalım süreci
bizde büyük merakla takip ediyoruz.

Yıl 2023 olmuş hala sağcı/solcu gibi içi boşaltılmış kelimelerle siyaset konuşulmaya çalışılıyor. Bu dillerin bırakılması ve insanları bu şekilde sınıflandırıp, ayrıştırarak bir sonuca varılmayacağının bilinmesi gerekir.

uzaktan izliyor ve takip ediyoruz ve ciddi ciddi yabanci izlese bunlari "cocuk kavgasi mi bu" diye yorum birakip dalga gecerdiler. harbiden cocuk kavgasina benziyo bu son gunlerde yasanan olaylar, aciklamalar ve insanlarin tarafli tepkileri. biraz rezil.

türkiye burası thalassa, kurtlar sofrası. bizde isteriz bisiklete binen bir siyasetçi görmek ama coğrafya kader işte.

Meral teyze (:
Coook eskiden taa annemlerle yaşarken bizim komşumuzdu, mütevaziliği hep aklimda yer eden biri.
Kayınvalidesi falan birlikte yaşarlardı,tam eski üsul, bildiğin anadolu kadını
Bende farklı bir pencereden mesaj yazayım dedim , aklıma o günler geldi

Meral teyze (:
Coook eskiden taa annemlerle yaşarken bizim komşumuzdu, mütevaziliği hep aklimda yer eden biri.
Kayınvalidesi falan birlikte yaşarlardı,tam eski üsul, bildiğin anadolu kadını
Bende farklı bir pencereden mesaj yazayım dedim , aklıma o günler geldi
Ben de bu konuda mesajın görünce nef ablada siyasete düştü diye korktum bir an.

Madem kabul edecektin bu adamın adaylığını, niye bu kadar tantana yaptın? Helal olsun size

Bana göre meali; belediye başkanlıkları süresi bitince
2024’de tekrar yerel seçimler var. Bu arkadaşlar tekrar aday olur, o defter kapanır. Gördüğün gibi siyasette 24 saatte her şey değişebiliyor. Kılıçdaroğlu mutabakattaki o maddeyle Akşener’e kibarca “yav he he” demiş oldu nitekim.

an itibariyle fatih altaylı da belediye başkanlarından birinin deprem bölgesini yeniden yapılandırmada görevli cumhurbaşkanı yardımcısı olup olmayacağını sordu. akşener henüz konuşmadık dedi.

Geri