Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Meral Akşener’in o çıkışı kendisini bir dayatmaya maruz bırakmaları ve bir kıskaca almalarıydı. Tek amacı karış karış gezdiği her il de ondan talep edilen “Mansur Yavaş” ve “Ekrem İmamoğlu” isimlerini kazanacak aday görerek masaya getirdi. Bu isimlerin yanında masada isim çıkarsa da anket yaptıralım kim öndeyse onu aday gösterelim bu seçimi alalım dedi. Karşı çıktığı Kemal beyin aday gösterilmesi değil anket sonuçlarına göre kazanamayacak aday olduğu için ve bir dayatmaya maruz kaldığı için tepki gösterdi. Bugünü takip etmişsindir iki belediye başkanıda genel merkezde idi ikna için geldiler görüşüldü yine milletin talebini iletti ve iki belediye başkanın seçilecek Cumhurbaşkanının yetkili ve icracı iki yardımcısı olarak ilan edilirse masaya MİLLETİNİN MENFAATİ VE ERDOĞAN’ı göndermek için döneceğini iletti. Bakalım süreciNoter, kumar benzetmesi yaptığı masaya geri döndü bu nasıl iştir @İnanna açıklar belki
İzmir Belediye başkanı Tunç Soyer biniyor hakkını yemetürkiye burası thalassa, kurtlar sofrası. bizde isteriz bisiklete binen bir siyasetçi görmek ama coğrafya kader işte.
Ben de bu konuda mesajın görünce nef ablada siyasete düştü diye korktum bir an.Meral teyze (:
Coook eskiden taa annemlerle yaşarken bizim komşumuzdu, mütevaziliği hep aklimda yer eden biri.
Kayınvalidesi falan birlikte yaşarlardı,tam eski üsul, bildiğin anadolu kadını
Bende farklı bir pencereden mesaj yazayım dedim , aklıma o günler geldi
Bana göre meali; belediye başkanlıkları süresi bitinceKılıçdaroğlu uygun gördüğü zamanda
Uygun gördüğü zamanda
gördüğü zamanda
zamanda
2024’de tekrar yerel seçimler var. Bu arkadaşlar tekrar aday olur, o defter kapanır. Gördüğün gibi siyasette 24 saatte her şey değişebiliyor. Kılıçdaroğlu mutabakattaki o maddeyle Akşener’e kibarca “yav he he” demiş oldu nitekim.Bana göre meali; belediye başkanlıkları süresi bitince
Sonra nolcak?Bana göre meali; belediye başkanlıkları süresi bitince
Başka bir ekrem başka bir yavaş çıkar elbet < 3Sonra nolcak?
Kime gitcek bu belediyeler?
He cikar.Başka bir ekrem başka bir yavaş çıkar elbet < 3
bence belli görevler için yardımcılıkları söz konusu olabilir. örneğin deprem bölgesindeki yardımları çok dikkat çekmişti. bu tarz bir şey de olabilir.Bana göre meali; belediye başkanlıkları süresi bitince