Meral Akşener öyle bir döndü ki!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Liderleriniz sizi vatan, bayrak, millet,..... söylemleriyle aldatıyorlar gözlerinizi açın dediğimizde gülenlere gelsin. Aldatılmaktan hoşlanıyorsunuz tümünüz, dolaylı yoldan Erdoğancısınız onu dahi anlayacak zekaya sahip değilsiniz. Siz ancak gerçekleri söyleyenlere terör sevicisi, Türkiye düşmanı,...... diyecek zekadasınız.

Son düzenleme:
iyi parti de yalan olacak
az kaldı

Her ay istisnasız cumhurbaşkanı yardımcısı yapılıyor, izleyip göreceğiz.

Meral Akşener’in yeri bende ayrı ama ben siyaset yaparken partizanlık değil ülkemin çıkarlarını gözetmek için girdim. Şu an aktif görevim zaten yok partide, almayı da düşünmüyorum.
Farklı partilerden gelen teklifler var ben süreci iyi bir şekilde takip edip ülkemizin menfaatlerini kim gözetiyor ve politikalarıyla kim kalkınmasını sağlayacaksa onu destekleyeceğim.

Meral Akşener’in yeri bende ayrı ama ben siyaset yaparken partizanlık değil ülkemin çıkarlarını gözetmek için girdim. Şu an aktif görevim zaten yok partide, almayı da düşünmüyorum.
Farklı partilerden gelen teklifler var ben süreci iyi bir şekilde takip edip ülkemizin menfaatlerini kim gözetiyor ve politikalarıyla kim kalkınmasını sağlayacaksa onu destekleyeceğim.
İşiniz hiç kolay olmayacak, bu ülkede ülke menfaatlerini gözetleyen ve kalkınmasını sağlayacak pilitika üreten hiç bir parti ve siyasetçi yok, malesef yok hepsi yalan ve hayal satıyor, kendiletini ve çevresini düşünüyor,.... Bugünlere uzaydan gelmedik.

Oggy: "İnanna'nın AKP'li olması kesinleşti."

Herkes meral Akşener mi ? @İnanna mı transfer olacak diye konuyu pür dikkat takip ederken süpriz bir gelişme yaşandı

google resim yükle

Evet bu gün kapıma bırakılan davetiye sayesende sayın cumhurbaşkanımızın beni düşündüğüne ve önemsediğine ikna olduM Akapeye transfer oluyorum genjler

IMG_9471.jpeg
Aktif siyaseti bıraktığı günden beri o kadar acımasızca itham ve iftiralara uğradı ki hepsine sessiz kaldı. Bu haksızlığın en büyük sebebi ise şu tek kare görüntüyü vermesi oldu. Tüm siyasilerin böyle bir karesi mevcutken hem de..
Türkiye’de kadın olmak hem de siyasi bir karakter olarak kadın olmak çok zor.
Bu arada (portakalın suyu çıktı) :)

Geri