Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erdoğan'a helal olsun bu milletin genlerinin değil ruhunun bile röntgenini çekip bizlere izletme gururunu yaşattı..Saçlarını sarıya boyayan Meral Akşener koşa koşa Erdoğan'ın yanına gitti!!!
Dincisi,dinsizi,laik olanı,demokratı,milliyetçisi,ülkücüsü,türkücüsü meğer hepsi ne meraklıymış...
Ekli dosyayı görüntüle 99042
Normal olur mu hiç?Arkadaşlar sonuçta gittiği adam cumhurbaşkanı normal değil mi elçilik için onu ziyaret etmesi neden bu kadar büyütüldü ki ?
desteklediğim bir parti değil ama kadın partinin başındayken gayet sağlam bir duruş sergiliyordu iftira atıldığı zamanlarda bile ekranlara çıkıp üzerine atılan iftiraları sağlam şekilde geri püskürtmesini de çok iyi biliyordu
.Normal olur mu hiç?
İlk olarak muhalif parti lideri, oğlu için makam/mevki istemeye iktidarın yanına gider mi? Ha oğluna buyukelçilik istemiş ha damadına ihale.
İkinci olarak, en önemli şey liyakat. Fatih Akşener kim? Bürokrasinin neresinde bulundu, ataşelik yaptı mı? Devleti büyükelçi düzeyinde temsil edebilecek vasfı ne? Sırf Akşenerin oğlu diye büyükelçi olacaksa, liyakatsizce.
Ayrıca zamanında kendisine atılan iftiraların hiç biri iftira değilmiş onu gördük bu süreçte.
Kuzum bir şey diyeyim mi? Tam öyle biri bence.Ama makam mevki muhabbeti kesin değilmiş iddia mış sadece o yüzden öyle yazdım zaten makam mevki isteyecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum
.
Kalbim kırıldıKuzum bir şey diyeyim mi? Tam öyle biri bence.
Şu an kesin emin oldum hatta, cunku sen öyle biri olmadığına ilişkin anawliz yaptıysan, kesin öyledir shshss