Meral Akşener öyle bir döndü ki!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erdoğan'a helal olsun bu milletin genlerinin değil ruhunun bile röntgenini çekip bizlere izletme gururunu yaşattı..Saçlarını sarıya boyayan Meral Akşener koşa koşa Erdoğan'ın yanına gitti!!!
Dincisi,dinsizi,laik olanı,demokratı,milliyetçisi,ülkücüsü,türkücüsü meğer hepsi ne meraklıymış...

IMG_8937.jpeg

Fatih Altaylı’nın verdiği kulis bilgisine göre , oğlu Fatih Akşener için büyükelçilik istemek için görüşmüş Erdoğan ile.

Yakında olur büyükelçi muhtemelen, masayı devirme hamlesi zamanında yazdım truva atı olduğunu.

Seçimin kaybedilmesinde büyük rol oynadı, kendisine verilen görevi layıkı ile yerine getirdi. Mükafatlandırılabilir.

S.oğan aldı arabalar, villalar. Verirler Akşenerin oğluna da büyükelçilik.

Hiçbir zaman bir tabanı olmadı. Laiklik hassasiyeti olan ve/veya AKP’den rahatsız olan milliyetçi kesimin tepkisini toplamak için partiyi kurdu. Siyaset boşluk doldurma işiydi sonuçta. MHP’nin AKP ile ittifak kurup muhalif milliyetçi alanı boşaltması sonrası oraya oynadı. Bunda kısmen başarılı da oldu. Ama olay sadece bundan ibaret de değil. Buradaki boşluk elbette biri tarafından doldurulacaktı ama en azından bildikleri/pazarlık yapabilecekleri biri tarafından doldurulması önemliydi. Yol verdiler. Kimi zaman parlatmak için bilerek çattılar. Hiçbir vekili dahi yokken, yeni bir partiyken defalarca muhatap aldı RTE onu(örneğin benzer tepkiyi diğer yeni partilere vermiyor görmezden geliyordu). Muhatap alması aynı zamanda tüm spot ışıklarının ona dönmesi anlamına da geliyordu. İnce bir siyasi mühendislik bu. Kamuoyu tarafından “görece” başarılı olduğu propaganda edilince(özellikle anket firmaları) de iş pazarlığa kalmıştı. Bu sadece pazarlıkla da kalmıyordu, CHP’yi de çıkmaza sokuyordu. Zira o günün servis edilen sözde anketleri %18-20 bandında lanse ediyordu ve kendilerini var eden partinin tekerine çomak sokacak güçte olduğunu bile isteye hissettiriyordu. Açıkçası bana göre de misyonunu tamamladı. En zor zamanda kritik bir hamle yaparak en güçlü adayın önünü kesti. Bununla da kalmayıp belediye seçimlerinde de bunu denedi. Bu saatten sonra bir kapsayıcılığı yada etkisi de yokken AKP ondan ne isteyecek, o başka ne verebilir bilmiyorum. Yakında ortaya çıkar muhtemelen…

Vaybe su gelismeleri hayretle izliyor/okuyorum.Halk zemberegin icinde milyonlarca disli misali,surekli birileri icin calisiyor.Sistem bu yapinin aleyhinde olanlari bile bir sekilde aciz birakip,kendisine entegre ediyor.Ya tarafsin,ya da bertaraf.Tarafsan nemalanirsin,bitarafsan zayif halka misali afaroz edilirsin.

Yahu herşeyi ters ve yanlış anlıyorsunuz kadını rencide etmeyin kadın saçını boyatmış liderimize saçını göstermeye gitmiş ne var bunda sanki meral abla her zaman saç boyatiyor yakismis meral abla sen bakma bunlara.

Arkadaşlar sonuçta gittiği adam cumhurbaşkanı normal değil mi elçilik için onu ziyaret etmesi neden bu kadar büyütüldü ki ?
desteklediğim bir parti değil ama kadın partinin başındayken gayet sağlam bir duruş sergiliyordu iftira atıldığı zamanlarda bile ekranlara çıkıp üzerine atılan iftiraları sağlam şekilde geri püskürtmesini de çok iyi biliyordu

Erdoğan'a helal olsun bu milletin genlerinin değil ruhunun bile röntgenini çekip bizlere izletme gururunu yaşattı..Saçlarını sarıya boyayan Meral Akşener koşa koşa Erdoğan'ın yanına gitti!!!
Dincisi,dinsizi,laik olanı,demokratı,milliyetçisi,ülkücüsü,türkücüsü meğer hepsi ne meraklıymış...

Ekli dosyayı görüntüle 99042

Shady s back…

Kendi kendime güldüm bu şakaya. Forumun %90’ı anlamıycak :(

Arkadaşlar sonuçta gittiği adam cumhurbaşkanı normal değil mi elçilik için onu ziyaret etmesi neden bu kadar büyütüldü ki ?
desteklediğim bir parti değil ama kadın partinin başındayken gayet sağlam bir duruş sergiliyordu iftira atıldığı zamanlarda bile ekranlara çıkıp üzerine atılan iftiraları sağlam şekilde geri püskürtmesini de çok iyi biliyordu
Normal olur mu hiç?

İlk olarak muhalif parti lideri, oğlu için makam/mevki istemeye iktidarın yanına gider mi? Ha oğluna buyukelçilik istemiş ha damadına ihale.

İkinci olarak, en önemli şey liyakat. Fatih Akşener kim? Bürokrasinin neresinde bulundu, ataşelik yaptı mı? Devleti büyükelçi düzeyinde temsil edebilecek vasfı ne? Sırf Akşenerin oğlu diye büyükelçi olacaksa, liyakatsizce.

Ayrıca zamanında kendisine atılan iftiraların hiç biri iftira değilmiş onu gördük bu süreçte.

Ama makam mevki muhabbeti kesin değilmiş iddia mış sadece o yüzden öyle yazdım zaten makam mevki isteyecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum

Normal olur mu hiç?

İlk olarak muhalif parti lideri, oğlu için makam/mevki istemeye iktidarın yanına gider mi? Ha oğluna buyukelçilik istemiş ha damadına ihale.

İkinci olarak, en önemli şey liyakat. Fatih Akşener kim? Bürokrasinin neresinde bulundu, ataşelik yaptı mı? Devleti büyükelçi düzeyinde temsil edebilecek vasfı ne? Sırf Akşenerin oğlu diye büyükelçi olacaksa, liyakatsizce.

Ayrıca zamanında kendisine atılan iftiraların hiç biri iftira değilmiş onu gördük bu süreçte.
.

Ama makam mevki muhabbeti kesin değilmiş iddia mış sadece o yüzden öyle yazdım zaten makam mevki isteyecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum

.
Kuzum bir şey diyeyim mi? Tam öyle biri bence.

Şu an kesin emin oldum hatta, cunku sen öyle biri olmadığına ilişkin anawliz yaptıysan, kesin öyledir shshss

Seçim öncesi defalarca yazdım Akşener ile ilgili düşüncelerimi, anketlere dünya para vererek şişirilmiş bir parti, son yerel seçimlerde gördük kaç oy aldığını.. CHP bu ve benzeri kaç partiyi meclise soktu, bir sonraki seçimde hepsi yok olacak.
AKP'nin ilk yıkıldığı dönemde Devlet Bahçeli ilk döneklik örneğini sergiledi. Kendisine gel başbakan ol dediler.. yine de kabul etmedi, gidip AKP'nin kapısında yattı. Bu ülkenin bu hâle gelmesinin baş sorumlusu Bahçeli.. yargıyı ele geçirdiler, o yüzden her şeyi görmezden geliyorlar..
Belki de son seçimi Kılıçdaroğlu kazanacaktı, öyle de bir atmosfer vardı, Akşener masadan kalkana kadar.. sonrasında da EYT çıkararak işi sağlama aldılar.
Akşener masadaki görevini yerine getirdi, rolünü güzel oynadı, şimdi de hakediş alma zamanı.. yine siyasetin kirli yüzlerini gördük, yine herkesin görüp acaba dediği şeyleri söyledik ve yanıltmadılar.
Benim gözümde CHP de düzen partisi, çok farklı değil. AKP saltanatını yıkmak için bir şans vardı kullanamadılar, şu an tekrardan bir şans geldi belediye seçimleri sonuçları ile, ama ben yine de umutlu değilim..

Hiç şaşırmam. Şartlar öyle icap ederse siyasette herkes herkesle yan yana gelebilir.

Türk sağının dönüp dolaşacağı yer yine her zamanki gibi statükonun ve onun sahiplerinin yanı ;

Devlet ayrı hükümet ayrı diyecek olanların ağzına kürekle vurmadan önce şu tabloya dikkat etmek lazım.
AKP’nin belirlediği görev demiyorlar haberde, devlet içinde görev diyerek olayı estetize ediyorlar. Bunun bir adım ötesi “konu ülkemin çıkarlarıysa gerisi teferruat” komikliğidir.

Evet, bu yoldan dönersem namussuzum, şerefsizim demişti.

hızlıca parlamenter sisteme geçiş meral hanım başbakan falan mı olacak :D

MHP'li kaynaklar, Meral Akşener'in Devlet Bahçeli ile telefonda görüştüğünü belirtiyor.

Akşener'e yakın isimler bu iddiaları yalanlamadı.

CB Erdoğan, Meral Akşener'e üst düzey bir görev teklif ederse birlikte hareket edebilir.

Akşener, İYİ Parti ile tüm iletişimini kopardı.

İYİ Parti'den bazı milletvekilleri, Cumhur İttifakı'na katılabilir.

Geri