Daha bırkac gun once yazılmıs eskı degılKız o köprünün altından çok sular geçti niye hortlattın konuyu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha bırkac gun once yazılmıs eskı degılKız o köprünün altından çok sular geçti niye hortlattın konuyu
En son üst düzey yetki alıyordu ne oldu?? (Astınız, kestiniz o kadar)
Sarı saç önerisi ise benden, benim mommy olduğu belli olsun diye![]()
İşiniz hiç kolay olmayacak, bu ülkede ülke menfaatlerini gözetleyen ve kalkınmasını sağlayacak pilitika üreten hiç bir parti ve siyasetçi yok, malesef yok hepsi yalan ve hayal satıyor, kendiletini ve çevresini düşünüyor,.... Bugünlere uzaydan gelmedik.Her ay istisnasız cumhurbaşkanı yardımcısı yapılıyor, izleyip göreceğiz.
Meral Akşener’in yeri bende ayrı ama ben siyaset yaparken partizanlık değil ülkemin çıkarlarını gözetmek için girdim. Şu an aktif görevim zaten yok partide, almayı da düşünmüyorum.
Farklı partilerden gelen teklifler var ben süreci iyi bir şekilde takip edip ülkemizin menfaatlerini kim gözetiyor ve politikalarıyla kim kalkınmasını sağlayacaksa onu destekleyeceğim.
Oggy: "İnanna'nın AKP'li olması kesinleşti."Her ay istisnasız cumhurbaşkanı yardımcısı yapılıyor, izleyip göreceğiz.
Meral Akşener’in yeri bende ayrı ama ben siyaset yaparken partizanlık değil ülkemin çıkarlarını gözetmek için girdim. Şu an aktif görevim zaten yok partide, almayı da düşünmüyorum.
Farklı partilerden gelen teklifler var ben süreci iyi bir şekilde takip edip ülkemizin menfaatlerini kim gözetiyor ve politikalarıyla kim kalkınmasını sağlayacaksa onu destekleyeceğim.
Bende ki bu muhalefetlik ve nefretle imkansız. Ben Atatürk’ün izinden devam.Oggy: "İnanna'nın AKP'li olması kesinleşti."

Belki MHP veya BBP saflarına geçerek iktidara transfer olursun? Bu ihtimalde mi yok?Bende ki bu muhalefetlik ve nefretle imkansız. Ben Atatürk’ün izinden devam.![]()
Ben ne diyorum sen ne diyorsun melnur yaBelki MHP veya BBP saflarına geçerek iktidara transfer olursun? Bu ihtimalde mi yok?
O zaman cehape… kjkjkjBen ne diyorum sen ne diyorsun melnur ya![]()
Tm yaaa kızma hemen, teşekkürler onurlu siyasetin için.Ben ne diyorum sen ne diyorsun melnur ya![]()