Memleket yanarken grip konuşmaya devam etmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Gularzu ve lefty sümük tabini

• Bıraksın artık yeter!

Kullanılan: 5 62.5%
  • Çok faydalı gardaş aynen devam

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Gorende diyecek salgini lefty ve gularzu baslatti. Off offf fedo
Sezenciğim keşke elimden bir şey gelse de düzeltsek ama alıştım artık çünkü bu aralar kimseden hırsını çıkartamazsa benden çıkartıyor.:)

Başımı ağrıtıyorsunuz. İki dakika huzur vermiyorsunuz. Bizim primer sorunumuz sümük değil. %500 fakirlestim ben. Bim'den LCW den alışveriş yapan doktor mu olur. Banane bundan sonra her koyun kendi bacağından. Ne zaman 4500 avromu verirsiniz aylık minimum. O zaman yardımci olabilirim.
Biz mühendisler asgari ücrete alıştık. Sen de alışacaksın yakında. Bitti o rezidansta viskini yudumlarken akıllı telefonlarla tivit atma dönemleri. BİM’den içeri giremeyeceksin ilerde.

Benim şimdilik sesim çıkmıyor Lefty`ciğim. Bilirsin Akrep sabırlıdır, birden patlar.

Biz mühendisler asgari ücrete alıştık. Sen de alışacaksın yakında. Bitti o rezidansta viskini yudumlarken akıllı telefonlarla tivit atma dönemleri. BİM’den içeri giremeyeceksin ilerde.
E yavrum niye beni aşağı çekip eşitlenince orgazm oluyorsun. Sen ciksana yukarı. Ne ezik adamsınız la

Benim şimdilik sesim çıkmıyor Lefty`ciğim. Bilirsin Akrep sabırlıdır, birden patlar.
Aman sakin Gül Arzu hanım, kan şekerimiz düştü ve bu geceye bir çikolatalı pasta tarifi harika gider.
Aşı zamanım gelince vurulacam ahah.

Ne konuşacağız hangi burç daha iyi sevişiyor mu? Tövbe est

E yavrum niye beni aşağı çekip eşitlenince orgazm oluyorsun. Sen ciksana yukarı. Ne ezik adamsınız la
Beni aşağı çekerlerken sessiz kalınca düşünecektin onu doktor, yarın sıra bana da gelir diye : ddd tüm doktorlar beyaz yaka görünümlü mavi yakalı oldunuz ama bunlar iyi günleriniz. Yakında inşaatta çalışmak daha cazip gelecek, nitekim çok meslektaşım yevmiyeci çalışıyor. Ama onları hayal edebiliyorum da işte seni hayal edemiyorum doktor : dd

memleket yanarken sevişen burçlar var, görüyorum

@No Pasaran ne işim var la benim insaatla malayla. Anlamam ben yapraktan kürekten. Senin işlerin onlar. Benim kast sisteminde yerim belli. Yaka rengiyle numarasıyla değişmez. İki matematik sorusu daha fazla yaparak sen de doktor olabilirsin niye bu kadar haset ettin anlamadım.

@Lefty başlatmadı ama bitirir :D :D
Ne yalan söyleyeyim, şu aralar salgının yarattığı olumsuzluk dışında, yaşamımda ters giden bir durum yok ve bu sebeple de bir an önce kurtulmak istiyorum. Salgın yüzünden elimiz kolumuz bağlı ve önümüzü göremiyoruz. Turizmci arkadaş çevremin çoğu salgına bağlı ciddi kayıplar yaşıyor, doktor arkadaşlarımın çoğu hastanelerde sabahlıyor ve tüm meslek grupları bu olumsuzluktan etkilenirken, üstelik birileri de yaşamını kaybederken, ortada olumsuz bir durum yokmuş gibi davranamam.

Yıllarca emek verip belli bir noktaya kendi gücü ile ulaşmış ve istediği standartları yakalamış çoğu insan, ne yazık ki salgın yüzünden zararda...

Kendi adıma uzun zamandır sade bir yaşama döndüğüm için hayat standartlarımı etkileyen bir durum yok ancak sürekli cepten harcıyorum, masraflarım da üç katına çıktı durup dururken... Yaşam standartı çok yüksek olanlar bile endişeli bu gidişattan, örneğin abim ve kuzenlerim dolar / euro ile maaş alıyor ancak onlar bile belli kısıtlamalara gitmek zorunda kaldılar çünkü kimse ülkenin nereye gideceğini kestiremiyor.

Salgının yayılım hızının kesilmesi için en az iki doz aşı şart ve bu sayede insanlar aşıya rağmen hastalansa bile hafif atlatacaklar, ölüm / ağır hasta oranı düşecek, bulaştırma oranı azalacak ve her şeyden önemlisi de tehlikeli mutasyonların oluşmasına fırsat verilmemiş olacak.

Salgın varken kimse yokmuş gibi davranamaz ancak kontrol altına alınırsa da hepimiz rahat ederiz, ekonomi de yavaş yavaş düze çıkar.

Son düzenleme:
allah herkese lefty usenmezligi versin, ben bazen usendigime günaydın yazmiyorum, kadın sayfalarca yazı yazıyor.
climax da anca " güneşi gülüşune nasıl sigdirdin" desin.

allah herkese lefty usenmezligi versin, ben bazen usendigime günaydın yazmiyorum, kadın sayfalarca yazı yazıyor.
climax da anca " güneşi gülüşune nasıl sigdirdin" desin.
Bu hayata kendim için değil, başkaları için yaşamaya gelmişim galiba. Önce insan diyorum.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Geri