Memleket yanarken grip konuşmaya devam etmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Gularzu ve lefty sümük tabini

• Bıraksın artık yeter!

Kullanılan: 5 62.5%
  • Çok faydalı gardaş aynen devam

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
@climax insanin canindan daha onemli ne olabilir?

Memleket yenimi yaniyor. 45/60/70/80/97/2001/2009 Bak arada Kıbris cikarmasi zamani yedigimiz ambargo bide Cillerin memleketin anasini aglattigi 94 u eklemedim.

Burasi Turkiye, 3. Dunya ulkesiydik her zaman zaten. Bunlara iste iktidarlarinin ilk yillarinda BOP ve Irak savasi icin yagdirdilar bize sicak parayi biraz elimiz bollastii iste 10 sene. Olay bundan ibaret. Yoksa bok geldik bok gidiyoruz.

Doktor haklı, Türkiye grip pandemisini en başarıyla yöneten ve yok eden nadir ülkelerden birisi. Artık ekonomi ve $ konuşalım ve aynı başarıyı yakakayıp galaxi liderimizin yazdığı ekonomi kitabını tüm dünyaya yayalım.

insanin canindan daha onemli ne olabilir?
Yalnız hem burası 3. dünya ülkesi demişin hem insan canı. 3. dünya ülkesi isek en değersiz olan insan zaten.

Yaşama hakkını kutsuyorum. Ama hezeyan toplumu yaratanlara taşeronluk etmek bizim işimiz değil.

2 yemek kaşığı Tereyağ 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 1 2 yemek kaşığı su kaynatıp macun kıvamına gelince yeyin
Geçerse teşk isterim.

2 yemek kaşığı Tereyağ 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 1 2 yemek kaşığı su kaynatıp macun kıvamına gelince yeyin
Geçerse teşk isterim.
bunun bi benzerini denedim 3 gün midem ağrıdı..... bi daha asla bu kadar şeyi karıştırıp içmem.......

Salgın nedeni ile ciddi kayıplar yaşıyoruz ve virüs çok hızlı evrimleştiği için genomik harita üzerinden, ne yöne gittiği de tespit edilmeye çalışılıyor çünkü bu işin hiç şakası bulunmuyor.

Halkın daha fazla bilinçlendirilmesi adına yapılan yayınları destekliyorum ancak aşı karşıtlarının tek bir kelime etmesine dahi izin verilmemelidir. Bilimin karşısına, komplo teorisi ile çıkanları nasıl olur da ciddiye alabilirsiniz ki? Bilinçli insanlar bu hatayı yapmaz ancak bazı kesimlerin aklının karıştığı da bir gerçek.

Yaşadığım şehirde, üniversite hastanesi ne yazık ki salgın nedeni ile çok yoğun ve çoğu zorunlu ameliyata gün bile vermez hale geldi. Mesai saati normalde 17:00 gibi bitip de evine gitmesi gereken tüm doçent / prof.'lar, ne yazık ki evlerine gidemiyor çünkü yığılma var. Özel hastanelerle anlaşıp bir şekilde hastaları o tarafa kaydırmak sureti ile yoğunluğu kırmaya çalışıyorlar ki çoğu gece yarısı evine zor gider hale geldi. Para için yapmıyorlar bunu ancak gelen hastayı geri çevirmemek adına kendi özel yaşamlarından ödün vermek zorunda kaldılar. Tümör ameliyatı için gelen hastaya nasıl olur da altı ay sonrasına gün verilebilir ki?

Sağlıkçılar aynı şekilde yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor ve tüm bunlara rağmen birileri de çıkmış "Salgın yok, virüs yalan, küreselciler iş başında, aşı zararlı v.s" ile beyin yıkamaya çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın da bu saçmalıklar yüzünden kaç kişi canından oldu farkında mısınız?

Kısacası; grip/ nezle olmanın ötesinde artık bu virüs ve bir an önce aşı zorunlu hale getirilmelidir hatta çok geç kaldık bile denilebilir.

Bu ülkenin en önemli sorunlarından birisi salgın ve kimse bu gerçeği hafife almaya kalkmamalıdır, en az iki doz aşı olmak da vatandaşlık görevidir.

Son düzenleme:
@climax

Yukarıda yazan nedir? Yeni gördüm.:) @GüLARZU ile benim için ne yazmışsın, hiç anlamadım.:)

"Gularzu ve lefty sümük tabini"​

Sümük takibi. Hırsımdan yanlış yazmışım.

İyi de niye bu hırs? Salgın hakkında konuşmayalım mı hiç?
Başımı ağrıtıyorsunuz. İki dakika huzur vermiyorsunuz. Bizim primer sorunumuz sümük değil. %500 fakirlestim ben. Bim'den LCW den alışveriş yapan doktor mu olur. Banane bundan sonra her koyun kendi bacağından. Ne zaman 4500 avromu verirsiniz aylık minimum. O zaman yardımci olabilirim.

Başımı ağrıtıyorsunuz. İki dakika huzur vermiyorsunuz. Bizim primer sorunumuz sümük değil. %500 fakirlestim ben. Bim'den LCW den alışveriş yapan doktor mu olur. Banane bundan sonra her koyun kendi bacağından. Ne zaman 4500 avromu verirsiniz aylık minimum. O zaman yardımci olabilirim.

Benim doktor arkadaş da Bükreş'te geziyor. Geçen ay Macaristan'daydı. Yazın Meksika'da.
Üzüldüm sana doktor ilk kez.
Öğretmenlerden farkın yokmuş :D

Benim doktor arkadaş da Bükreş'te geziyor. Geçen ay Macaristan'daydı. Yazın Meksika'da.
Üzüldüm sana doktor ilk kez.
Öğretmenlerden farkın yokmuş :D
Abi bana üzülme. Doktora kütüphane memuru muamelesi yaparlarsa kütüphane memuru performansı alırlar. Olan gariban halka olur. Vicdanımızı sınamaktan vazgeçin

Tek sen mi kayıptasın?
Salgın başladığından itibaren hepimizin yaşamı felç oldu. Bırak kazanmayı çoğumuz zarardayız ve sürekli cepten harcıyoruz. Hepimizin isteği de bu beladan bir an önce kurtulmak ancak görünen o ki çok da kolay olmayacak.
Ne yapalım, başa gelen çekiliyor...

Ya bacım hale daha salgın diyorsun ya! Benim kaybım salgın değil saray kaynaklı. Aaaaa şimdi şak diye bayılacam ayol.

Geri