Memleket yanarken grip konuşmaya devam etmek

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti

Gularzu ve lefty sümük tabini

• Bıraksın artık yeter!

Kullanılan: 5 62.5%
  • Çok faydalı gardaş aynen devam

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Bence hayali dış mihraklar ve lobileri konuşmaktansa grip konuşmak daha rasyonel ve akla yatkın

Ben hala nasil ic savas cikmiyor onu merak ediyorum… Benim icim sizliyor burada

Sondurunce kul kalicak diye olabilir.

Anket bile eklemiş :d
Abi sen konulara girip yorumlamazsan bizim ilgimizi çekmiyor

Sağlık önemli tabii ki de boku çıktı artık, psikolojik olarak insanlar yıprandı. İş artık ticarete döndü zaten, sağlık sektörü tamamen ticari kazanç işlerine döndü.
Şu an öncelik tabii ki ekonomik kriz olmalı, halk perişan. Bayat ekmek almak için sırada bekliyorlar, pazar sonrası atılan malzemelerin içinden temiz olanlarını ayıklama yapıp topluyorlar.
Dün izledim 13 yaşındaki çocuklar sokak röportajı yapıp, ekonomiden bahsediyorlar. Gelecek kaygısı olduğunu söylüyor, ülkenin içinde bulunduğu durumun özeti bu, yapılması gereken asıl şey birilerini gönderip bir başkasını getirmek değil aslında.
Yıkıp, baştan yapmak gerekiyor..

Ben hala nasil ic savas cikmiyor onu merak ediyorum… Benim icim sizliyor burada
Ne iç savaşı. Sokağa çıkıp protesto edemiyoruz. Geçen Twitter'da zamlara karşı sokaktayiz taginin altına "neredesiniz?" Yazdım katılmak için. Hemen yorumun altına EGM yi etiketlemisler ajdnnsjs

Merkez bankasının faiz artırma açıklaması gelir yakında.

Adam çıkmış ekonomi modeli tutarsa tutar tutmazsa yazık olur dedi ya lan az evvel :D olm hakikaten direksiyonda kimse yok diyormusuz yanılıyormusuz. Bilerek duvara sürüyor

futbol da konuşuyorlar hocam. akıllanmaz bu millet.

Beter olun.
Basladigindan beri panik yapmayin dedik.Korkularinizdan beslendiler.Ay cok dramatik yazdim.
Artik cok gec.
Kopacak kiyamet.

Salgının hiç etkisi yok mu bu yangında? Nasıl bir bakış açısı bu?
Ölen meslektaşların da mı canını yakmıyor? Bu kadar toplu ölüm ne zaman yaşandı yakın tarihte?
Turizm sezonunu nasıl açacaksın Mart ayında? Açamazsan ülkenin en önemli gelir kapısını kaybedersin.
Aşı olmak niye bu kadar zor geliyor da hayali senaryolara inanıyorsunuz?

abi öksürük kesici evdeki malzemelerle yapılabilecek ekonomik bi kürün var mı.......

Geri