Melodram

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Youtube kanalı açsam beraber sunuculuk yapmak isterim.
Ayın ikilisi olmak isterim.
Twitter'dan takipçisi olmak isterim.
Yeni kitabımda başrol olsun isterim.
Hediyeleşip gülüşmek isterim.
Bütün turnuvalarda eş olmak isterim.
Hep isterim.

Nerden tanıştım ben seninle ya! diyerek giriş yapıyorum...
Bizimde inceden sevdiğimiz insanları gömmek gibi bir fantezimiz olabilir, neden olmasın?
Sanma ki gelişme kısmı uzun sürecek. Boş yapıyorum şu an uzun yazdığım sanılsın diye.
Sen sözlüğümüzü şereflendirince bir iade-i ziyaret yapmak boynumuzun borcu olmuştu... İşin aslı böyle de olmayabilir, neyse ashshs.
İnsanın bıkmadan usanmadan sohbet edebileceği, gülüp eğlenebileceği ve yeri geldiğinde derdini paylaşabileceği nadide birisin (benim için). Bundan daha fazlası da olabilirsin, her şeyi anlatacak mıyız illa, yoo.
Sadece neşeli yanını görüp bilen insanlar ne şanslı, diğer şeytansu yüzünü de göstersene herkese... Bakayım popüler kalabiliyor musun...
Yeter, çok uzattım. Saatlerdir yazıyor gibiyim resmen! Evir çevir oku bunları. En son böyle uzun uzun yazdığımda ilkokulda hoca 3 sayfa düz çizgi yapacaksınız demişti. O gün bugündür uzun yazılara karşıyım. Hadi gitmeden birde sana şarkı bırakayım... hadi... iyisin yine köftehor...

Nerden tanıştım ben seninle ya! diyerek giriş yapıyorum...
Bizimde inceden sevdiğimiz insanları gömmek gibi bir fantezimiz olabilir, neden olmasın?
Sanma ki gelişme kısmı uzun sürecek. Boş yapıyorum şu an uzun yazdığım sanılsın diye.
Sen sözlüğümüzü şereflendirince bir iade-i ziyaret yapmak boynumuzun borcu olmuştu... İşin aslı böyle de olmayabilir, neyse ashshs.
İnsanın bıkmadan usanmadan sohbet edebileceği, gülüp eğlenebileceği ve yeri geldiğinde derdini paylaşabileceği nadide birisin (benim için). Bundan daha fazlası da olabilirsin, her şeyi anlatacak mıyız illa, yoo.
Sadece neşeli yanını görüp bilen insanlar ne şanslı, diğer şeytansu yüzünü de göstersene herkese... Bakayım popüler kalabiliyor musun...
Yeter, çok uzattım. Saatlerdir yazıyor gibiyim resmen! Evir çevir oku bunları. En son böyle uzun uzun yazdığımda ilkokulda hoca 3 sayfa düz çizgi yapacaksınız demişti. O gün bugündür uzun yazılara karşıyım. Hadi gitmeden birde sana şarkı bırakayım... hadi... iyisin yine köftehor...

bu inanılmaz uzun yazısının başında ve ortasında kendini anlatıp araya beni sıkıştırman çok duygulandırdı gerçekten ssjhjhs.... inanılmaz bi iade-i ziyaret olmuş.
popülerliğimi kıskanıp şeytanlığımı ön plana çıkarma çabanı da takdir ediyorum.
şey sana da rehber'den bi şarkı gelsin, hala nasıl bildiğini anlamasam da... :D
şeytan diyor şimdi buraya 90 sayfa cevap yaz ağlasın ama vicdanlı yanıma denk geldin. ağlamaya meyilli olduğum bu kara günlerde güldürdüğün için de bi tenkü.

Galatasaray için Fatih Terim neyse, burası içinde Melo öyledir.

güldürdü beni bugün

Cilekes Melo

Galatasaray için Fatih Terim neyse, burası içinde Melo öyledir.
vat ken ay du samtayms falan oldum yani... bunu gerekli mercilere iletirsek admin boşluğunu tamamlamak isterim arifçe... :D üf keşke imparatorunuz olsam, şlaaak.

*

@Süreyya en son kumar ve alkolün etkisiyle yokuşlarını çıkıp dağlarına tırmanıyordum... zirvelerinden at beni... parçalarımı bile bulamasınlar bir sen bil. üf neler diyorum...

vat ken ay du samtayms falan oldum yani... bunu gerekli mercilere iletirsek admin boşluğunu tamamlamak isterim arifçe... :D üf keşke imparatorunuz olsam, şlaaak.

*

@Süreyya en son kumar ve alkolün etkisiyle yokuşlarını çıkıp dağlarına tırmanıyordum... zirvelerinden at beni... parçalarımı bile bulamasınlar bir sen bil. üf neler diyorum...
bak ne de cabuk depresif olduk görüyo musun?
sal bana kendini :D

Forumda pr çalışması yapmak isteseydim eğer ve bunu birinin üye sözlük konusunu açarak yapacak olsaydım, benim de konu başlığım “Melodram” olurdu. Beni de çoğu kişi No Pasaran olarak değil, “melodram’ın üye sözlüğünü açan kişi” olarak tanıyabilirdi. Kuşkusuz bu unvana mahzar olmak birçoğumuz için bir gurur kaynağı.
Üye sözlük konularına yazmayı pek sevmiyorum. Ancak buraya yazmadan geçmek de içimden gelmedi. Kendisine dair forumun en orijinal kadın üyesi olduğunu ifade edip yorumumu burada bitirmek istiyorum. Saygılar.

Beni hem duygulandırıp hem güldürüyorsunuz bugün, başımıza bir iş gelmesin arkadaşlar...

Forumda pr çalışması yapmak isteseydim eğer ve bunu birinin üye sözlük konusunu açarak yapacak olsaydım, benim de konu başlığım “Melodram” olurdu. Beni de çoğu kişi No Pasaran olarak değil, “melodram’ın üye sözlüğünü açan kişi” olarak tanıyabilirdi. Kuşkusuz bu unvana mahzar olmak birçoğumuz için bir gurur kaynağı.
Üye sözlük konularına yazmayı pek sevmiyorum. Ancak buraya yazmadan geçmek de içimden gelmedi. Kendisine dair forumun en orijinal kadın üyesi olduğunu ifade edip yorumumu burada bitirmek istiyorum. Saygılar.
Bunların senle ya da mesajınla alakası yok o yüzden lütfen üzerine alınma ama not düşmek istiyorum. Ben bu konuyu açarken çok samimiydim. Zaten bu forumda açtığım ilk ve tek konu ama birkaç davranışına kırılmıştım. Bazen insanlar fark etmeden karşısındakinin kalbini kırabiliyor.. O yüzden tepkimi koymuştum. Hatta konuyu sildirmeye çalışmıştım. Bu olaydan sonra da forumdan ayrılmıştım. Belki buna arkadaş da kırılmış olabilir.. Şuan eski kırgınlığım yok arkadaşa.. Hiçbir zaman düşmanlık tarzı bir şey zaten söz konusu olamaz. PR çalışması yapmak için değil, sevdiğim için açmıştım. Bunu belirteyim ama özellikle.. Halen kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum. Seni de benim üye sözlüğümü silen kişi olarak tanıyorlar dert etme çok neyse konumuz bu değil.. :)

Yorumları baştan sona okuyunca aslında Melodram’ı çok tanımadığımı anladım. Kısa süren dostluğumuzda da çok fazla sohbette edememiştik. O dönem bana çok farklı bir arkadaş gibi gelmişti. Şuan arkadaş olmasak da hakkındaki görüşlerim: Pozitif, sıcakkanlı ve kendini sevdirmeyi bilen birisi.. Bu sayede de sanal olsun, reel hayat olsun her zaman göz önünde olmayı başarıyor.

Umarım hayatta her zaman yolun açık olur.. Hayallerine kavuşursun.
Sevgilerimle, Coolumsu...

her güne bir besmele çek konusuna dönmeden uyuyun arkadaşlar... selamun aleyk ve aleykum sela... bismillhmmmfs

çakma elazığlılar bile doğru yolu bulmuşken, teee ingiltereleri bile güldürürken şu kıskanç nicolar büyüyü bozmuş ama napalım... yosun hanım sizin perilerinizi de biliyoruz ne zaman devrede ne zamannl değil...

Geri