Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
İlk kez üye sözlük açıyorum demiş ya orası yanlış.d:emoji_white_check_mark:
duygularımla oynamış yani öyle mi... o zaman kimse de demedi ki ilk değilsin diye, neyse beni kandırmanın bedelini ödüyor şu an :(
sana da çok güven olmaz ama neyse. :D
çilekli 15 puan.

• Üzgün
Tepkiler: f5
anlık bölümüne bi fotoğraf atsa da halk olarak bizde görsek, maşallah kahkülüne kadar tüm kaymak tabaka görmüş : ddd

anlık bölümüne bi fotoğraf atsa da halk olarak bizde görsek, maşallah kahkülüne kadar tüm kaymak tabaka görmüş : ddd
sadece premium plus dostlarım gördü, üzgünüm bütün güzellik algısını değiştirip yeniden liste yapmakla kimseyi yoramam...
forumun en güzel kızının yeniden bulunması diye konu açarsınız falan, hoş değil.
tşk.

sadece premium plus dostlarım gördü, üzgünüm bütün güzellik algısını değiştirip yeniden liste yapmakla kimseyi yoramam...
forumun en güzel kızının yeniden bulunması diye konu açarsınız falan, hoş değil.
tşk.
peki

Almi’ye sordum bugün, siz Melo ile tanışıyorsunuz sanırım nerden diye. Daha ortaokuldaydım onu tanıdığımda dedi : )

İnsan geçen zamana bakınca şaşırıp kalıyor.

Ben bir kaç haftadır daha görür oldum. Panelden espri yapıp gülüyorum. Şaka kaldırdığı için rahat nickini alıntılayabiliyorum yoksa uzak dururdum. Melo da rahat ve niyeti anlayabilecek olgunluğa sahip.

Onun için ne demiştim, hayatı bir çocuğun yanağından sıkar gibi yaşıyor.

Hadi bakalım : )

Almi’ye sordum bugün, siz Melo ile tanışıyorsunuz sanırım nerden diye. Daha ortaokuldaydım onu tanıdığımda dedi : )

İnsan geçen zamana bakınca şaşırıp kalıyor.

Ben bir kaç haftadır daha görür oldum. Panelden espri yapıp gülüyorum. Şaka kaldırdığı için rahat nickini alıntılayabiliyorum yoksa uzak dururdum. Melo da rahat ve niyeti anlayabilecek olgunluğa sahip.

Onun için ne demiştim, hayatı bir çocuğun yanağından sıkar gibi yaşıyor.

Hadi bakalım : )
İnanamıyorum şu an cidden, bazen yılları yazarken insana kolay geliyor da birden ortaokulu falan okuyunca, biraz kalbim sıkıştı sanki... Almi o zamanki gibi cıvıl cıvıl olduğu için belki de bize hiç eskimemişiz gibi geliyordur, olabilir mi? Bence olabilir.
Lütfen şakalarına devam et Noah, bu hayat sürekli somurtup dertlenecek kadar bizi hapsetmemeli... Dertleneceğimiz şeyler de elbet olur ama en azından şu ortamda eğlenebilmeyi başarabiliriz, o minicik cümlenin de beni bu kadar iyi anlatabilmesini çok sevdim...
O zaman bunu okuyan herkes, yanaklarını sıkıp, kendini öpsün. Öpebildiği yerden artık napalım... :D

Birkaç karakteri var ya.
İyi biri değil gibi, hani sanki arkandan kuyunu kazacakmış gibi. Arkadaş olurken yüz kere düşünmek gerekiyormuş gibi.
Bi de eskisi gibi marjinal söylemleri yok.

Ben çoook önceden beri ismini duyar, kendisini bilirim. Araya 7 yıl girmişti, değişmediyse bence hala eğlenceli. Sevgiler, Selamlar

Birkaç karakteri var ya.
İyi biri değil gibi, hani sanki arkandan kuyunu kazacakmış gibi. Arkadaş olurken yüz kere düşünmek gerekiyormuş gibi.
Bi de eskisi gibi marjinal söylemleri yok.
senin en çok beni sevmemeni seviyorum huri, çok teşekkür ederim...
şikayet edilince de marjinal söylemleri bırakıp, eğlenmemize bakmaya başladık işte napalım.
yeter yediğimiz biber gazı.

cansu. insanın hayatına gerçekten can katabilecek biri. gerçi ben cansu demem, canımsu derim.
sabahlara kadar konuşup, saçmalarken güldüğümüz de oldu - en alakasız yerlerden hüznümüz de. çok sene oldu çünkü tanıyalı, bir hayli şey sığdırdık da bence biz bu zamana.
bir arkadaşın veya bir dostun yapabileceği en güzel şey dinlemek bence, anlamak bir de. işte bunu yapıyorsun sen, çook saçma şeylere üzülüp sana geldiğimi de bilirim ben. ya başka zamanlara gittim şimdi ühüh büyüyüp eşek kadar olduk ne ara oldu bunlar : (
geleceğin fenomeni sjsjs ah cici kız.
insanlara yardımcı olmayı seven,
kimseyi dışlamayan ama herkese de kapısını açmayan,
uzun uzun dinlemeyi sevdiği gibi anlatmasını, yazmasını seven,
mükemmel şarkılar söyleyen heheh,
zengin olmayı umut eden ve beni kurtaracak olan birisi bi de. hala fakir olmamızı sorgulamıyorum :')
ne bileyim aslında anlatması zor ve derin biri.
bağzı bağzıı beni çok mutlu ediyor, aşksız da bırakmıyor hemen kalp gelsin :emoji_purple_heart::emoji_yellow_heart:
iyi ki demekten pişman etmeyecek birii, hep böyle güzel ve özel kal.
çok bi sevgi canımsu.

cansu. insanın hayatına gerçekten can katabilecek biri. gerçi ben cansu demem, canımsu derim.
sabahlara kadar konuşup, saçmalarken güldüğümüz de oldu - en alakasız yerlerden hüznümüz de. çok sene oldu çünkü tanıyalı, bir hayli şey sığdırdık da bence biz bu zamana.
bir arkadaşın veya bir dostun yapabileceği en güzel şey dinlemek bence, anlamak bir de. işte bunu yapıyorsun sen, çook saçma şeylere üzülüp sana geldiğimi de bilirim ben. ya başka zamanlara gittim şimdi ühüh büyüyüp eşek kadar olduk ne ara oldu bunlar : (
geleceğin fenomeni sjsjs ah cici kız.
insanlara yardımcı olmayı seven,
kimseyi dışlamayan ama herkese de kapısını açmayan,
uzun uzun dinlemeyi sevdiği gibi anlatmasını, yazmasını seven,
mükemmel şarkılar söyleyen heheh,
zengin olmayı umut eden ve beni kurtaracak olan birisi bi de. hala fakir olmamızı sorgulamıyorum :')
ne bileyim aslında anlatması zor ve derin biri.
bağzı bağzıı beni çok mutlu ediyor, aşksız da bırakmıyor hemen kalp gelsin :emoji_purple_heart::emoji_yellow_heart:
iyi ki demekten pişman etmeyecek birii, hep böyle güzel ve özel kal.
çok bi sevgi canımsu.
gerçekten şu mesajla birlikte bulutların üzerinde uyuyacağım o kadar net ki...
her satırda bir sürü paylaştığımız şey geçti aklımdan ama bir sürü, ne saçmalıklara maruz kalmışız be dedim resmen ama hepsini, o zaman sinirlendiren her şeyi bugün gülerek hatırlayabiliyoruz.
kalbine hiç zarar gelmesin melistoşum, gerisini bir şekilde hallederiz biliyorsun, edebiliriz.
duygulandırmayın beni, bağışıklığım düşer de hasta olurum diye korkuyorum... <3
ben sana bi şarkı söyleyeyim de kasvetimiz dağılsın.
zengin kalkışı gibi aniden çıkalım buradan.*-*

yiaaa, sen de hep iyi ol be. öyle deyip de üzme beni, hastalık uzak olsun. sen bize lazımsın beee, yani çok kişiye olma tabi. abartmaya gerek yok....
ben de bir duygulandım şimdi, zaten laçkalaşmış tüüm duygularım. ağlayarak gidiyorum canımsu.
dağıtırsın belkim kasvetimizi, hep iyi kal <333

Cansu'yu tanıdığım zamanlar resmen daha çocuktum. O zamanlar eğleniyorduk, baya eğleniyorduk, fakat çok eğleniyorduk. Şimdi benden kaynaklı veya değil, o kadar tat alamıyorum bu ortamlardan.
Yıllaaar geçti, pek sohbet etmesek de, seninle, Melek'le, Gizem'le hala bir yerlerden takipleşiyor olmak, eski dostlarımdan haberdar olabilmek bana huzur veriyor gerçekten. Benim için o dönemlerde fiilen hayatıma girip çıkan birçok insandan daha kalıcı oldunuz siz.
Seni burada görünce çok sevindim gerçekten Melo, bu nickle hem de, eski günleri hatırlattı bana mutlu oldum gerçekten.
Ben seni hep çok eğlenceli, zeki hatırlardım. Artık yanına magnolia'nı da ekleyeceğim çünkü neden eklemeyeyim? Çok güzel görünüyor gözüm kaldı yemin ederim fxjhkdhzl
Seni çok öperim :*

Senin gibi mükemmel bir insanı tanıdığım için çok mutluyum canım ciğerim benim Cansuşuuumm seviyorum seni ♡ en güzel dost niteliği taşıyan güzellik diyorum ben ona.

Meledroam hanım, 2 gündür günaydın mesajı atmıyor.. bence sabahları onu okumamak büyük eksiklik.. eğer depresyondaysan söyle bileyim.. aşkımı kalbime gömer giderim.... hayır tabi. bir yere gitmem.. ama sizinle diplerde gezerim.. ben yolu biliyorum sıklıkla oralara gezintiye cıkıyorum.s

bi yerde okumuştum....... nerde okumuştum hatırlamıyorum ama......... yaşadığı olayları anlatırken detaya inen, her bir anı saliyesine kadar hatırlayan insanların alzheimer riskinin çok çok az olduğu yazıyordu........ melodram da bu tip işte...... mesela bakkala giderken parasını mı kaybetmiş....... paranın icadından anlatmaya başlıyor....... garip....... ayrıca her zaman çok komik....... kendini güldüren erkeklerden hoşlanan kızların dünyasında erkekleri güldürmekten hoşlanan kız olarak yaşıyor....... :emoji_thinking:

aa ben buraya hiç bakmamışım.... hortlatmazsanız benimkini böyle olur tabii :(
evine gelen misafiri güzel karşılayan hanım kız olayım biraz...

okadar sevecen ve samimi ki.
diğerlerine benzemiyor.
değişmiyor.. <3 asfddfsa
kekem ya, çok alem adamsın, iyi ki buralardasın...
yenilgilere rağmen.... sad ve adı.

annem... canım annem... seni pek çok severim ben <3

Cansu'yu tanıdığım zamanlar resmen daha çocuktum. O zamanlar eğleniyorduk, baya eğleniyorduk, fakat çok eğleniyorduk. Şimdi benden kaynaklı veya değil, o kadar tat alamıyorum bu ortamlardan.
Yıllaaar geçti, pek sohbet etmesek de, seninle, Melek'le, Gizem'le hala bir yerlerden takipleşiyor olmak, eski dostlarımdan haberdar olabilmek bana huzur veriyor gerçekten. Benim için o dönemlerde fiilen hayatıma girip çıkan birçok insandan daha kalıcı oldunuz siz.
Seni burada görünce çok sevindim gerçekten Melo, bu nickle hem de, eski günleri hatırlattı bana mutlu oldum gerçekten.
Ben seni hep çok eğlenceli, zeki hatırlardım. Artık yanına magnolia'nı da ekleyeceğim çünkü neden eklemeyeyim? Çok güzel görünüyor gözüm kaldı yemin ederim fxjhkdhzl
Seni çok öperim :*
Almi ya... senin o kadar minik olduğunu düşününce diyorum Gizem'de bayağı bir bebekmiş, bildiğin ''gözlerimin önünde büyüyorlar anne anlıyor musun'' diye değiştirmeye hak görüyorum o repliği... Şimdi her şey daha kolay tüketildiği için, eskiye göre daha az konuşulsa görüşülse de o ilk tat hiç unutulmuyor. Sana magnolia sözüm olsun o zaman, bir ara bunu aradan çıkaralım biz <3

Senin gibi mükemmel bir insanı tanıdığım için çok mutluyum canım ciğerim benim Cansuşuuumm seviyorum seni ♡ en güzel dost niteliği taşıyan güzellik diyorum ben ona.
normalde biz gelinleri ziyaret ediyorduk ama... ben bu işleri bilmiyor muyum acaba neyim? güzelliğim benim, iyi ki varsın, gün geçtikçe de iyi ki demek daha da anlamlanıyor. <3

Meledroam hanım, 2 gündür günaydın mesajı atmıyor.. bence sabahları onu okumamak büyük eksiklik.. eğer depresyondaysan söyle bileyim.. aşkımı kalbime gömer giderim.... hayır tabi. bir yere gitmem.. ama sizinle diplerde gezerim.. ben yolu biliyorum sıklıkla oralara gezintiye cıkıyorum.s
anna hanımcım... ah ah sormayın, bir tutam enerji düşüklüğü yaşadım, ele geçirdi beni... bir anda kendimi peşinden sürükleniyorken buldum, kısa tutmaya çalıştım, tokatladım kendimi... ama yine yolumu kaybedebilirim, pusulam olun lütfen, dipsiz kuyular beni ürkütür... :(

bi yerde okumuştum....... nerde okumuştum hatırlamıyorum ama......... yaşadığı olayları anlatırken detaya inen, her bir anı saliyesine kadar hatırlayan insanların alzheimer riskinin çok çok az olduğu yazıyordu........ melodram da bu tip işte...... mesela bakkala giderken parasını mı kaybetmiş....... paranın icadından anlatmaya başlıyor....... garip....... ayrıca her zaman çok komik....... kendini güldüren erkeklerden hoşlanan kızların dünyasında erkekleri güldürmekten hoşlanan kız olarak yaşıyor....... :emoji_thinking:
ne tatlı bir sucuklu yumurta ustası ya... seninle bir gün amsterdam sokaklarında herkes ot içmeye koşarken çayımızı alıp 48 saat dedikodu yapmak isterim.... hiçbir şeyi unutmamak iyi mi kötü mü bilmiyorum ama seninle geçen o anları hiç unutmak istemem..... aa nasıl koştum öyle, korkma tamam...
erkekler kendilerini güldüren kızlardan hoşlanmıyor olabilir ama ogiiiyyy :( askerlik anılarını anlatıyorlar hemen.... kırıcı.

Sülün Osman gibi dolanıyor ortalıkta. O foruma girince hemen cüzdanımı telefonumu kontrol etme ihtiyacı doğuyor xmcçcmcmcmfkd
Aşşırı pozitif. teşbihleri, fikri, söylemleri, sesi, tonu, eni konu. Ne ararsanız işte. Aklıma çok espri geliyor ama samimi olmadığımız için haddimi biliyorum. Umarım bilmediğim günleri de görürüz slxkcmcöckdkd

Görünce, okuyunca iyi hissediyom ya. Seni çılgın serkeş.. Hep ol. İyi ol.

Geri