Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akp'nin hükümete gelmesinden sonra karşılaştığım en kötü şey de buradaymış... o la maz.sen kimsin ya
acun ılıcalı bana program yapacaktı da sol profilden güzel çıkmıyorum diye reddettim... herkes ayağını denk alacak herkes...(gizli seda sayanlık da var)ayaklı gazete gibi herşeyden haberi varmış![]()
sinsi demeyelim de kafası zehir gibi olduğundan çok üst düzey konuşmalarını herkes anlayamıyor diyelim... (bazen de nil karaibrahimgilim)Boğa burcu sinsiliğine sahip
sinsi demeyelim de kafası zehir gibi olduğundan çok üst düzey konuşmalarını herkes anlayamıyor diyelim... (bazen de nil karaibrahimgilim)
Bunu gerçekten yaptın mı edri? Sen de boğasın ama bi şey tam olmamış...Teşekkür ederim konunda beni övmene gerek yoktu.
Kendinden bahsetsen yeterdi
Bunu gerçekten yaptın mı edri? Sen de boğasın ama bi şey tam olmamış...
Yok... başka zaman söylerim... teşrifleriniz için teşekkürler edri beyefendi.Bende ikizler şerefsizliği hakim?
ondan mı bahsediyorsun
her şey bu alınganlar yüzünden... ah o tshirtlerimiz ne güzeldi bizim yositom, bulursam atayım da modacılar kıskansınCansuyum çok seviyorum kendilerini efenim iyi ki tanımışım ve tanıdığıma asla pişman olmadıklarımdan dobra kişiliği ile ön plandadır ne söylemek istiyorsa onu söyler çekinmez daima yüzüne konuşur arkadan atıp tutmaz ortaya attığı lafları üstüne alınan çok olur şey bideee nerde bizim siz solcusunuz galiba tshirtlerimiz:p seviliyorsun Melo'mmm![]()
Sevgili Melodram,
Normalde dün yazacaktım ama uykunun esiri oldum,bu saate kadar da heyecanlanıp durdum,evet...
Zekidir Melo,komiktir,ayrıca çok güzeldir,burada bile mandalina güzeli seçildi...her konuda konuşabilirsiniz onunla,sizi kolay kolay yargılamaz.
Öyle güzel küser ki bir insan anca bu kadar güzel küsebilir dersiniz...
Keşke herkes biraz senin gibi olabilse...
Çok uzun yıllar aynı forumlarda bulunduk,tanımadığım zamanlar dikkatimi çekiyordu hep,pek çok konuda benzerdi huylarımız söylemlerimiz,adım atsam mı atmasam mı derken yanlış hatırlamıyorsam o ilk adımı melodram atmıştı.
Öyle de sıcakkanlı biridir.
Çok saçma bir anı geldi aklıma şimdi,
O zamanlar wp daha yeni yeni kullanıyordu. -hatırlar mısın bilmem bu anıyı-
Benim telefon akıllıydı ama nokia lumia olduğu için store farklıydı ve wp yoktu orada,ben de merak ediyorum tabi nasıl bir şey bu wp msn gibi bir şey diyorlar.
Sordum Melo'ya o da anlattı güzelce işte msn gibi ne zaman çevrimiçi olduğun görünüyor gibi gibi.
Ben de o mükemmel soruyu sordum, ''Telefonu elimize aldığımızda da anlar mı karşı taraf?''
Melo da anlar demişti ahahaha
Beni mi trolledi orada yoksa sorumu mu yanlış anladı bilmiyorum ama uzun bir süre ben o olayı öyle bildim......
Derken yıllar geçti tabi Melo artık Teyzesi oldu tatliş bir bebeğin,umarım ileride güzel bir yuva kurup anne olduğun günlerin haberini de alırız.
Her şey o güzel yüreğin gibi olsun,belki o zaman güzelleşirse dünya yaşamaya bir hevesimiz olur.