Melo AI

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
lvbel c5, reckol, m lisa, çakal toplansa yapamaz şunu. (yeni nesil tiktok rapçilerine çok mu hakimim)
+ 8 çocuklu rüyamın seslendirilmesini rica ediyorum, seveni çok...
''baya baya yasemin, bi bak istersen ona ama bak baya yasemin''

madame coco’da 4 al 1 öde vardı ama 1 ödediğinin fiyatı 4 ürünün 8 katı falan… karaca 2 al 1 öde var ama tek tek parçalarda ve hiç avantajlı değil, penti 2 al 2 beleşine arkadaşla ortak girince mantıklı yoksa bindirmişler, bir ekonomist asla bu oyuna gelmez kızlar… şöyle bi bakınca hayat erkeklere güzel avva’da 4 al 3 öde yapmışlar ama erkekler beceriksiz olduklarından karılarının gözlerinin içine bakıyorlar seçsene diye. şöyle bir tür için yapılan indirimlere bakın… boyner erkek bölümü de öyle, öteki eril mağazalar falan. neyse araştırmalarım sürüyor :krtl: (bunu yosi yeni eklemiş herhalde ondan kullandım, kartallar ve melolar yüksekten uçar)

hiç tahta sıralı okullarda okumadım, malzemesini bilemem ama böyle pırıl pırıl, meşe mi sunta mı neyse artık pasparlak sıralarım oldu, üstelik tek kişilik... nasıl bir şey fakir okullarında okumak, elinize kıymık falan batıyor muydu... :emoji_sweat:
edit: aa pardon lise geçişinde yarım dönem tahta sıram olmuştu, çok zordu...
çok zor dönemlermiş :(((

Geri