Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
noldu banlandın diye bi de avukatlarla mı basacaksın forumu? öyle bi mesaj mı bu, çok yazık... yani ben öyle tepkimi anlamayıp ısrarcı olan insanlardan korkarım, belki yalnız diye kendine bir yoldaş, bir ses arıyordur ama herkesin yoldaşı olmaya da gelmedik dünyaya kusura bakmasınlar... dikkat et kendine
+burç yorumumu da beğendim, boğalar öyledir... yükselen başak için bi şey derse haberimiz olsun, böyle yorumlarda yükselene bakın falan diyolar... (sağdan soldan duymaca astrolojiklik işte)
w hanım güzel bi anısını anlatıp içimizi ısıttı diye cennetten arsa verenler gibi plesk'in türeyip kendine de bi anahtar yaptırmasına ne demeli... hiç utanması da yok, üstüne bi de köpeğe su veren kadını alet edip cuma'ya kadar ertelemeli cennet anahtarı hikayesi için bizi bekletiyor... dolandırıla dolandırıla dolandırmayı öğrenmiş de diyebiliriz kısaca...
EvetO melonun sesimi ?
Ekli dosyayı görüntüle 101829
günaydıbismillah, güne şöyle başladık ve sürüyor. bugün duyduklarımdan, söylediklerimden, inandıklarımdan sorumlu değilim. sen beni girdiğimiz, gireceğimiz, girme ihtimalimiz olan günahsız günahlardan muaf tut allahım. senin gönlünün hikmetine, bereketine, şefkatine sığınıyorum yarabbi… dostlarıma akıl eyle, merhamet eyle, fikir eyle. AMİN.
üç beş gün inzivaya çekildik hemen sabahları yerimizi sade HANIM mı almış? yositom için ne düşündüğümü anlatmama gerek yok artık, demek sadeyle sabahları resmilikler falan yaşıyorsunuz… heyecanlanınca ve sinirlenince imlası kandıralı ferdi’nin şarkı söylemesine dönüyor, buna bayıldığımı belirteyim çünkü birazdan hesap sorarken bozacağım o imlasını…![]()
Ekli dosyayı görüntüle 102779
kızlar kızlar gelem mi? yanaaağıızdan öpem mi? siz anaağzın goynunda, ben soğuktan ölem mi? ölmeyem bence… viral ürünleri alarak halkı bilinçlendirme-yok öyle bi şey- günümüzün son üyeleri bu ikili. ben yapay, aşırı doldurulmuş ve aşırı alınmış kaş sevmem ama taranmış ve dağınıklığın içinde bir düzeni olan kaş severim, bu meybilin nim york super lock tam aradığım ürün. kaşı güzel tarıyo, zamk gibi yapıştırıyor, hiçbir yere de oynatmıyo… şeffaf bi ürün, sevdim.
ve… son birkaç yılında allığa alışmış biri olarak nyx buttermelt blush… kendiliğinden parlak ama asla simli değil, parmağınızın ucuyla bile alsanız aşırı pigment veren ve yanağızdan gün boyu öpseler bile-sorgulamayın öpebilirler- bir yere oynamayan muhteşem allık. bendeki rengi 04 know butta. asıl istediğim rengi başkaydı ama hep stok dışıydı, olsun…
sizden de isteğim saç uzamasını yavaşlatan ürün önerisi… evet yavaşlatan… saç sefadan uzar derler ama ben beyazlarımla üç haftada kavuşmak istemiyorum… üç haftada 4-5 cm uzuyo normal mi ya? hayırlı salılar…
ay daha denemesem de bu cushionlar benim çok ilgimi çekiyor, missha'ya da birkaç seçenek gelince iyice kafam karıştı hiç bulaşmadım ama aşırı güzel duruyorlar... bi de şu chogongjin var ya, o nasıl bir markadır ya. testerlarını verdiler diye geçen hafta ya da önceki hafta kullandım, 2 haftadır ''o neydi öyle yaa'' diye dolanıyorum. ben kuru cildimi ilk defa bu kadar nemli, koreli, camlı ve bebeksi hissettim... bütün gereksiz alımlarımı durdurup bu markanın serisini alıcam, biraz tuzlu olması düşündürüyor şu an o yüzden missha'ya gidip tester ala ala emin olcam ahaha. ayrıca o aydınlatıcıların likitlerine aşıktım, jeli de kullanışlı geldi şimdi. elimdeki bitince jelini alayım en iyisi, bayılırız parıldamaya...
yorumu geç gördüm foruma bakamadığımdan sen araştırmasını yapmışsın bile ben hiç duymamıştım. botoks ve dolgunlaştırma etkili birkaç ürün duyuyordum ama hepsinin etkisi anlıktı, kim bilir neler var içeriklerinde zaten. iyi ki araştırıp vazgeçmişsin. bu sektör iyice enteresan bir hal aldı, her şey çok kolay pazarlanıyor, araştırma gereği duymayıp kullananlara geçmiş olsun şimdiden, biz senin duyurmanla kurtulmuş olduk *-*
2025'te gelip ''1 senedir yoktum'' demek zorunda kalmamak için bi bakayım dedim ama her foruma bakmayan gibi, kendi bakmadığında forumun battığını düşünenlerdenim... inanamıyorum hala forumların falan olduğuna ve takılan insanların olduğuna.... (abart)