Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha öyle yap bari yigidi layklarız , en çok o like alırşey mi demek istiyonuz sen foruma yazma yiğit’e yaz, o şarkı yapsın okumakla yorma bizi?????? (zaten okumuyoz)
hiç denemedim… ben tereyağlı ekmeği sek seviyorum ama tereyağı komple eriyecek. erimemiş tereyağını balla, reçelle yerken huylanıyorum mesela öyle kaskatı ekmeğin üzerinde bağırıyor “ben erimedim, erimedim ben” diye… HOŞ DEĞİL.
madame coco’da 4 al 1 öde vardı ama 1 ödediğinin fiyatı 4 ürünün 8 katı falan… karaca 2 al 1 öde var ama tek tek parçalarda ve hiç avantajlı değil, penti 2 al 2 beleşine arkadaşla ortak girince mantıklı yoksa bindirmişler, bir ekonomist asla bu oyuna gelmez kızlar… şöyle bi bakınca hayat erkeklere güzel avva’da 4 al 3 öde yapmışlar ama erkekler beceriksiz olduklarından karılarının gözlerinin içine bakıyorlar seçsene diye. şöyle bir tür için yapılan indirimlere bakın… boyner erkek bölümü de öyle, öteki eril mağazalar falan. neyse araştırmalarım sürüyor(bunu yosi yeni eklemiş herhalde ondan kullandım, kartallar ve melolar yüksekten uçar)
Cok eglenceli hocamEğleniyor musunuz genşler
Bence de uzun zamandır forumda böyle eğlenceli konu yoktu need sağolsun kjkjkhCok eglenceli hocam![]()
Bu akşam geliyorrüya mesajı yayınlanmamışsın daha atladın mı :p

çok zor dönemlermişhiç tahta sıralı okullarda okumadım, malzemesini bilemem ama böyle pırıl pırıl, meşe mi sunta mı neyse artık pasparlak sıralarım oldu, üstelik tek kişilik... nasıl bir şey fakir okullarında okumak, elinize kıymık falan batıyor muydu...
edit: aa pardon lise geçişinde yarım dönem tahta sıram olmuştu, çok zordu...