Melek Kartın Bugun Ne Diyor?

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 73 gün önce görüldü

Işık İşçisi​

Sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.

Coşkuyla atla. Gerisi gelecek.
yuvarlanmazsak iyi

Sana Yardım Ediyoruz​

Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve biz meleklerine güven.

Niye hep bu tur seyler bana bir seyleri isaret ediyor. Burc, astroloji vs.

Abi o sorunun cevabi evet olmasin yahu. İnsallah yani.

Screenshot_2021-10-22-19-34-11-27.jpg

Araştır​

Farklı seçenekleri dene, bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır.

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.
usta sen ol bu sefer çırağım ben
diye bi şarkı vardı

Rüyalarına Bak​

Gördüğün rüyaların farkına var. Sana rüyalarında rehberlik ediyor, yol gösteriyoruz.

Bırak, seni gideceğin yere akış götürsün. Direnmek seni zorlar ve geciktirir.

Aşk​

angel-detail-background.png

Senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana geliyor. Gerçek aşka ve sevgiye güven.

00046.jpg

Etrafındaki her şeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık, dünyana da yansıyacak.

Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
tamam söyledim

Sessiz Ol​

Bazen susmak, en iyi cevaptır. Zihnini susturduğunda, meleklerin sevgisini duyabilirsin.

Hafifle​

Yaşamındaki yüklerden, ihtiyacın olmayan her şeyden kurtulduğunda yenilikler ve güzellikler gelecek.

Bı de Astroloji ile aynı yere koymazlar mi

Beki İkala Erikli ile tanındı bu kartlar ancak kadıncağıza şans getirmedi maalesef. Ölmeden önceki son paylaşımı ise çok düşündürücü.

"Zamanı satın alamazsınız. Vaktiniz dolduğunda bir dakika bile alamayacaksınız."

images

Al

Hayatının sunduklarını sevgiyle kabul et. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.

Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
kızlarda açıyordur

Geri