Melek Kartın Bugun Ne Diyor?

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 74 gün önce görüldü
Kalbindeki sorunun cevabı ‘evet’
o zaman tamam

Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulacaksın. Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
çoğu gitti azı kaldı

Yüreğindeki gerçekleşti. Bunu bil.

Yalaaan. 40bin TL para lazım gerçekleşmesi için.

Halloldu​

Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı göreceksin.

Rüyalarına Bak​

Gördüğün rüyaların farkına var. Sana rüyalarında rehberlik ediyor, yol gösteriyoruz.

Sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.
vay arkadaş

Coşkuyla atla. Gerisi gelecek.
ne diyeceğimi bilemedim

Mahmure salak mısın sen. Niye hep bi üsttekinin kartını veriyon bana :d
Screenshot_2021-09-28-22-15-43-825_com.android.chrome.jpg

Şükret​

Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.

Stock bebek yapınca merak ettim ben de yapayım dedim ilk kez, çıkana bak iyi, VER dememiş... (ciddiye almayın ya sonra gidip arkadaşlarıma anlatıyorsunuz...)
Screenshot_20210930_212524.jpg

Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
güzel olmasa
güzel olmazdı

Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak. Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak. Işı!
gazoz olma
karma ol

Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster.
kızlar bana yakın durun

Yeni Bir Dünya​

Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar. Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya... Bunu hak ettin..

Bu konuda bir mucize olacak. Bunu bil ve inançla bekle.

Yüreğindeki işi yap, bereketi gelecek.
hayırlısı

Geri