Melek Kartın Bugun Ne Diyor?

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Merak etme, yolunda uçarak gidiyorsun. Sanki bir küheylanın kanatlarında uçar gibi.

Merak etme, yolunda uçarak gidiyorsun. Sanki bir küheylanın kanatlarında uçar gibi.

Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
şu leşlerden kurtulup
bi varabilsem

Halloldu​

angel-detail-background.png

Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı göreceksin.

Hayırdır İnşallah.

Dilegin oldu dedi.
E ben dilek tutmayi unuttum .p

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.
sana mı diyor bana mı
melekler ne yapsın ya

İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.

yolun açık

Nefes Al​

angel-detail-background.png

Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak. Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak. Işı!

Bırak, seni gideceğin yere akış götürsün. Direnmek seni zorlar ve geciktirir.

tmm canım.

Seni faşır da foşur, fışır da fuşur yıkamak isteyenler olabilir, sakın iffetini bırakma."

Sağol melekcim, asla bırakmam.

Farklı seçenekleri dene, bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır.

Sen ve tüm sevdiklerin, tamamıyla güvendesiniz. Şimdi ve her zaman.
meleklerim yardıma gelmiş
teşekkürler

Bırak, seni gideceğin yere akış götürsün. Direnmek seni zorlar ve geciktirir.

şu an akıştayım

Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda, etrafındakilere yol göster.

hummmm

Dileğin oldu diyo....
yine ne dilediysemmxd
Döndümmm kıbleye doğru açtımmm ellerimiii

Geri