ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Cumhurbaşkanına sallayıp sallayıp ceza alınca Cumhurbaskanım senı cok sevıyoz dıye konusan vatandas gıbı demeç verıyor Mavi.

sdkfjhfkjs ahahahaha djksd çok güldüm edri inşallah banlanır hah ettiğini bulursun
şeye de çok güldüm djlsa bir insan sokaktan geçerken nasıl banlanabilir fkjsdl

Baninizin acilmasi tikanmis bir lavabonun acilmasi gibi bir seydi Mavi hanimcim hosgeldin;D

[B @juju @Melodram ve @hahahah tan aldığım gazla ban yedim
Güzel savunma yapıyorlardı açacaklarına emindim
Ama tabi iki nokta larien no pasaran aratmadı onları
Aslında herkese çok teşekkür ederim
Hoş buldum çok teşekkür ediyorum
Ve gerçekten herkesi çok seviyorum[/B]
Biz banlandığımız zaman aynı cesareti gösteremeyenleri gördükçe savunma işinden uzaklaştık @juju ve @hahahah ile birlikte ama garantisi de yok haksızlık olduğunu görünce dayanamayıp yine kendimizi feda edebiliriz. Ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi bilmiyorum da kaos varsa bildirim gelsin demiştim yine gelmemiş, küstüm gidiyorum! :(

Mavi hanım geçmiş olsun, neden ban atıldığını öğrenene kadar ban tekrar açılmış :)

Biz banlandığımız zaman aynı cesareti gösteremeyenleri gördükçe savunma işinden uzaklaştık @juju ve @hahahah ile birlikte ama garantisi de yok haksızlık olduğunu görünce dayanamayıp yine kendimizi feda edebiliriz. Ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi bilmiyorum da kaos varsa bildirim gelsin demiştim yine gelmemiş, küstüm gidiyorum! :(

Yani çok büyük bir kaos yok aslında
Ama yine de sana seslenmek güzel oluyor

Hoş buldum run

Ne diyorsunuz cocuklar? Ne disi, ne plastigi, ne banlanmasi. Benim banlanmam buyuk gunah. Oyle diyor hocalar.

henüz tanışma fırsat bulamadık mavi hanımlan.
eminim güzel ve zengin bir kalbi var.
cebinde 5 kuruş yok onu biliyorum.

missis emine daha önce geçmişte fi tarihinde ben bu konuya mesaj yazmıştım neden yok.
daha o zamanlar körpe ve taze bir gençtim.
kalemim de cesaretim gibi deliydi henüz o zamanlar.
hatta akrostiş şiir de yazmıştım DilRuba ismiyle sana.

Geri