ÜSözlük Mavi

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
İşte benim karadenizli arkadaşım ilk geldiğinden beri atışıyoruz gören bizi çekemiyorlar sanır :D Espirileriyle neşesiyle girdi bu kız :D Az insan çekinir ama bunda çekinme yok ablasından destek alıyor sanırım o yüzden kendi forumu gibi davranıyor :p Çok keyifli onunla konuşmak tanışmayan varsa tanışabilir :D aha reklamını birde buradan ettim :zuha: Birde buna kompozisyon yapacakım ama onun yerine benden daha iyilerini yolladım konuya :p Umarım seninle hiç kavga etmeyiz diyerek noktamı koyuyorum :D

Mavi 'yi espirileriyle tanıdım ben, eğlenceli birine benziyor.
En azından forumdan tanıyorum diyebilirim.

Mavi cok cana yakin ya :p Partner oyununda kendini bana partner seciyor :p
Kendini sevdiren birisi :p

Mavi'yi bayadır tanırım şakacı,eglenceli bir yapısı var ,onun için bittimi biter ve arkasına bakmaz çeker gider;) ayrılmaz 3'lü gbler baharı ve zeynebiyle :D ne güzel bende takım kursam keşke akrabalarla ,seferoğulları /tellioğulları olurduk :zuha:

Mavi Henüz tanımıyorum ama şu an en çok tanımak istediğim isimlerden geliyor :p

Mavi'mm kadim dostum herşeyimi bilen herşeyini bildiğim ağladığımda beni güldüren bnm için dua eden ve bunu sürekli hissettiğim kişi.. reelim dostum bitanem :D bnm için cok değerli biri , espirilerine çatlaklığına kurban olurm senin :D:D

Mavi ' m =) Kardeş dediğin işte böyle olur dedirten biri . Duygularını çoğunluk içine atar ve dışarıya pek belli etmez :s Canım o benim :) Onu üzeni bende üzerim Ve her zaman ne yaparsa yapsın arkasında olurum çünkü benim kardeşim yanlış bir şey yapmaz . Çok cömerttir can o can :srl: Ne olursa olsun ilk beny düşünür (abla demez aba der :cici: ) Onu çook seviyorum . iyi ki onun gibi bir kardeşe sahibim :dyg:

içten ve dogal bır arkadasımız.
daha oncedende farklı bır platfomda tanısmıslıgımız var yalnız ilda nıcıkını ben daha cok sevıyorum

Daha tanışmadık bile ama acayip cana yakın biri, bu da beni ona çekti uzaktan uzaktan sevdim Mavi'yi mavi rengide çok severim zaten:pMaviler candır can :p :kiss:

Neşe dolu samimi içten ve bahar qibi bir ablası olduqu için çok şanslı hep böyle kalmanız dileqiyle..:cici:

Mavi , Seviyeli , Sayqılı ,Eqlenceli , Merhametli. Benim İcin Deqerli Bir Kardeşim Rabbim qönlüne qöre Verir İns.

Döstüm benimm, kafadengi, anlatilmaz yasanir :p

Son zamanlarda forum oyunlarının demirbaşı olan birisi , benden pek hoşlanmaz :p ama içten samimi bir kardeşimiz :)

Nicki çok güzel birisi. Çok ayrıntılı tanımıyorum ama neşeli , eğlenceli ve sıcak birisi ^^

Maviyi sevmesi gökyüzünde huzur araması ilgimi çeken ve oyunlarda sürekli gördüğüm ayrıca gülmeyi seven birisi .

Mavi eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok iyi biliyor, ilk gördüğüm günden bu yana samimi bulduğum, kendime yakın hissettiğim insan. Kendisiyle tanışmak için can atıyorum:)

Mavi : İnsanlarla fazla münakaşa içinde bulunmayan kendi halinde ve kimsenin işine karışmayan , sessiz , sakin , yerine göre davranmasını bilen olgun kişilik :)
Şimdilik gözlemlediklerim bu kadar zamanla düşüncelerim daha da netleşir ..

Mavi'nin sectigi nickten ne kadar derin ruhlu biri oldugunu anlayabiliriz aslinda..
Siirseverlerin cogu "mavi" rengi sever cünkü mavi cok sey anlatir. ( not: ben siyahseverim :cici:)

Bahar arada bir seslenerek kendini sevdirmisti. Didismelerini izlerken Mavi'nin de en az Bahar kadar samimi, icten ve dogal oldugunu gördüm. Kelimelerle oynamayi cok sevdigimi anlamisti ve kalemiyle ruhuma hitap etti mavi. Konuyu dagittim biliyorum ama nasil anlatacagimi bilemedim. Söyle söyleyeyim:
Mavi, kalemi güzel, yüregi güzel ve benim tarafimdan seviliyor. (:

Geri