Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cumhurbaşkanına sallayıp sallayıp ceza alınca Cumhurbaskanım senı cok sevıyoz dıye konusan vatandas gıbı demeç verıyor Mavi.
Baninizin acilmasi tikanmis bir lavabonun acilmasi gibi bir seydi Mavi hanimcim hosgeldin;D
Biz banlandığımız zaman aynı cesareti gösteremeyenleri gördükçe savunma işinden uzaklaştık @juju ve @hahahah ile birlikte ama garantisi de yok haksızlık olduğunu görünce dayanamayıp yine kendimizi feda edebiliriz. Ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi bilmiyorum da kaos varsa bildirim gelsin demiştim yine gelmemiş, küstüm gidiyorum!
Biz banlandığımız zaman aynı cesareti gösteremeyenleri gördükçe savunma işinden uzaklaştık @juju ve @hahahah ile birlikte ama garantisi de yok haksızlık olduğunu görünce dayanamayıp yine kendimizi feda edebiliriz. Ne oldu ne bitti kim gitti kim geldi bilmiyorum da kaos varsa bildirim gelsin demiştim yine gelmemiş, küstüm gidiyorum!![]()
Çok sık girmediğimdendir o
Juju hanfendi sizi çiğ çiğ yer bence
Plastik dişleriyle mi?
Sonuçta aynı işlevi görmüyor mu
Gözünün önünü göremez o!
Ne diyorsunuz cocuklar? Ne disi, ne plastigi, ne banlanmasi. Benim banlanmam buyuk gunah. Oyle diyor hocalar.
henüz tanışma fırsat bulamadık mavi hanımlan.
eminim güzel ve zengin bir kalbi var.
cebinde 5 kuruş yok onu biliyorum.