Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hkasd yaf bişi dicim çocuklar fhsdfkj oy kullanıyorsunuz sürekli sıralama değişiyorhjsd oylama bitti ama yine de siz bilirsiniz skjd
sade ankete zaman aralığı koymadın mı naptın :d
Ne kekmiş arkadaş, keki bulan adam bu kadar üstüne konuşmadı ya kjsj
bana göre nef kazandı. okay?Koydummm 2 gün dhdjjsjs
Açıkladin ve bitti bundan sonra kullanilan oylar geçersizzzz.
bana göre nef kazandı. okay?
O senin sorunun okay !
Yarışma kek yarışması değil mi yosunun yaptığı güzel duruyor ama kek değil :d
kozumuzu nerede paylaşacagını iyi biliyorsun, okay?! geliyorsan bekliyorum!
Ortalığı karıştırmagüzel bir konuya ayak bastın. Evet @yoSun ne diyorsun bu işe kek mi değil mi marketten almışsın bişiler koymuşsun altında ne var kim bilir belki boştur
Altı kek üstü süs olabilir yemem lazım iftardan sonra getirin bir bakayımOrtalığı karıştırmakek ve pasta demişler bak ben kek diye ona oy vermedim jsnd
Pandispanya keki var içinde keksiz o pasta olmaz zaten zorla oy verin demiyoruz arkadaşım sizler kek diye bildiğinize verin napalım.güzel bir konuya ayak bastın. Evet @yoSun ne diyorsun bu işe kek mi değil mi marketten almışsın bişiler koymuşsun altında ne var kim bilir belki boştur
kek var kremanın altındaYarışma kek yarışması değil mi yosunun yaptığı güzel duruyor ama kek değil :d
Dur şimdi hemen gardını almakek var kremanın altındasen yapta görelim kek o zaman
![]()