Marifetli Kekleri Oylama Zamanı

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Marifetli Kekleri Oylama Zamanı

• Kullanılan toplam oy
    53
Bu arada @Nef' ile karamuratbenim ikinciliği paylaşıyorlarmış. Ben adem'i 10 gibi görmüşüm sorry. Açsam yazarken demek ki :d Düzeltim dedim...

ıyyy sade ne biçim yapmıssın öyle. Nef felaket döktürmüş. Banada yollasana :( Sade sende öğren de aynını bana yap gönder

hkasd yaf bişi dicim çocuklar fhsdfkj oy kullanıyorsunuz sürekli sıralama değişiyor :D hjsd oylama bitti ama yine de siz bilirsiniz skjd
sade ankete zaman aralığı koymadın mı naptın :d

hkasd yaf bişi dicim çocuklar fhsdfkj oy kullanıyorsunuz sürekli sıralama değişiyor :D hjsd oylama bitti ama yine de siz bilirsiniz skjd
sade ankete zaman aralığı koymadın mı naptın :d

Koydummm 2 gün dhdjjsjs
Açıkladin ve bitti bundan sonra kullanilan oylar geçersizzzz.

Ne kekmiş arkadaş, keki bulan adam bu kadar üstüne konuşmadı ya kjsj

Yarışma kek yarışması değil mi yosunun yaptığı güzel duruyor ama kek değil :d

Oylama pazar gunu bitecek, guzel bir yarisma oldu gerçekten. Haber verseydik daha fazlada katilim olurdu, bir dahaki sefere insallah.

güzel bir konuya ayak bastın. Evet @yoSun ne diyorsun bu işe kek mi değil mi marketten almışsın bişiler koymuşsun altında ne var kim bilir belki boştur
Pandispanya keki var içinde keksiz o pasta olmaz zaten zorla oy verin demiyoruz arkadaşım sizler kek diye bildiğinize verin napalım.

kek var kremanın altında:D sen yapta görelim kek o zaman:D
Dur şimdi hemen gardını alma
Yarışma kek yarışması diye dedim ben onu meğer pastayı da eklemişler :d
Şimdi kek yarışması diyip benim kurabiye ile katılmamla aynı durum oluyor pasta ile katılmak
Yoksa oyum sana olurdu muhtemelen :)

Geri