Marifetli Kekleri Oylama Zamanı

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Marifetli Kekleri Oylama Zamanı

• Kullanılan toplam oy
    53
gdahgsya arkadaşlar daha çok eğlenmek için açtık bu başlığı. tadım olmadan yemek yarışması mı olur fksd işin absürtlüğü burada zaten. maksat evde kalacağımız süreyi değerlendirmek, "hımm bu lezzetli görünüyor" dediğiniz kek ya da pastalar için tarif falan vermekti.
mesela bakın benden kimse tarif istemedi, bu bir dramdır dkjl bunun için ayrı fırça kayacağım ljals
biz bu işi sosyal medya challenge'ı olarak düşündük, kalkıp birisi buraya tulumba tatlısı atsa ben olsam onu da koyardım ankete mesela :d Sade koymazdı, kendisi bir hürrem jdls hani hababam sınıfında bir hürrem hoca vardı ya dkhka ay neyse

bir kısım espri yapmış "kek değil ki" derken, bunda da tepki verilecek bir durum yok. zaten espri yapıldığının da altı çizilmiş. böyle trollemeler her daim olur. bunda bişi yok, gülünür geçilir.
yarışmayı gerçekten çok ciddiye alan varsa da azıcık eğlenmeye davet ediyorum: d çünkü bizimkisi ancak yemekteyiz kadar ciddi bişi, onda bile tadıyorlar be. sanırım ben çok açım hep bişiler tatmak istiyorum

yarışma bitti, zaten oy vermenize gerek yok ama anket açık, isterseniz verebilirsiniz de djs
höf çocuklar sahura da kalkamadım zati, hala okuyor musunuz, öptüm hepinizi

Son düzenleme:
ıslak kekin, kekgillerden olmadığını gösteren cahillere denk geldim ya şu dünya da ölsem de gam yemem.

Merhaba arkadaşlar malum bu hafta süresi içinde 4 gün evde kalmamız gerekecek ben ve @Larien de biraz eğlenmek ve zaman geçirmek için 23 Nisan / 25 Nısan arası kek,pasta etkinliği yapalım dedik. Kendine güvenen eğlenmesini seven arkadaşları bu tarifler arasında yapmış oldukları pasta veya kekleriyle bu konunun altına bekliyoruz..
Şart olarak çırpımda o eliniz görükecek.. (Başkasına yaptıran taş olsun)

Içeriği okumadan geçenlerin böyle tepkiler vermesi gayet normal:)
Aaa ben okumadım orayı, her yeri de okuyacak zamanım yok,konu başlığı Marifetli Kekler olunca insanın aklına kek yarışması gelmesi normal.

Kekle ıslak keki karıştıran cahillerle denk gelmek ne kadar acı

Bir menşın yapsaydınız biz de katılsaydık...

Abaris beder ıslak keki, kek sanan cahillere seslenişte bulundu.......

Lezzetine nasil bakacaz?
Görüntü olarak su carsidan aldim birtana eve geldim bin tane pastasi.
Cok süslü olanina veriyorum oyumu.

kek yaptım
tek yaptım
sen yoktun ben yaptım
bunlar seçene kadar şair olacağım

Islak kekle kek bir mi ?
chees kek, kek yerine gecer mi
alper tunga öldi mi issiz acun kald mı
ödlek öcün aldi mi
şimdi ürek yırtılır

Hahaaa güler çıkarım konudan

bundan sonra konulara bunu yazıcam) ljfdlfd