Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendisinden daha çok sevildiğim içün benle yarışamaz o. ürkek aegishjalmur.aeg ve içlik kapışması görmek isterdim bu konuda...
Yalnız takıldığın konu bu olmamalı.. malumat hanım içlik beye oy veririm demedi, diyemedi.. sen ki onun yüzünden ban yiyip, sürgün olmuş kişisin..kendisinden daha çok sevildiğim içün benle yarışamaz o. ürkek aegishjalmur.
karıştırma ortalığı şimdi nfjfjds malumatçığım her zaman doğrudan yanadır. yanar döner işlerle uğraşmaz. kişiye değil, emeğe verir oyunu. öyle bi kadın biliyor musun?Yalnız takıldığın konu bu olmamalı.. malumat hanım içlik beye oy veririm demedi, diyemedi.. sen ki onun yüzünden ban yiyip, sürgün olmuş kişisin..
İnceyi gör içlik böyle iyi niyetli olmabu kaçıncı darbe yemen.. ahaha
Teşekkürler kardeşim..Barbunyayı destekliyorum.d
Tamam da canım ben de doğruları yazdım.. yanlış olan ne var sen söylekarıştırma ortalığı şimdi nfjfjds malumatçığım her zaman doğrudan yanadır. yanar döner işlerle uğraşmaz. kişiye değil, emeğe verir oyunu. öyle bi kadın biliyor musun?
hayır bu un helvası1 saat once cigkofte yaptim... yarin limonlu pasta yapacagim. Onuda eklerim oylarsiniz,))
Sen yapta görelim en iyisiniO asfaltı benim 3 yaşındaki yeğenim bile yapar..Car car laf yapması değil tabii
Hayatım, içlikle farklı sıkletlerdeyiz biz…beni anthony joshua, onu da bağcılar spor kulübü boks hocası gibi hayal et xdbilemiyorum ya ikisi de benim bebeklerim ahaha.
sevimsizlik yapma.... beni de arifç denen herifle karıştırma....Hayatım, içlikle farklı sıkletlerdeyiz biz…beni anthony joshua, onu da bağcılar spor kulübü boks hocası gibi hayal et xd
Yapmıştım ki..Sen yapta görelim en iyisini
Hayır asla arif ç’de adanada atanamayan boks hocası gibi… yani aslında sen de ona göre joshuasın xd xdsevimsizlik yapma.... beni de arifç denen herifle karıştırma....
İstanbulda olan birisine getiririm tabakla birlikte :p@aegishjalmur @İç Oğlanı bu kapismanin anlamli olabilmesi icin o yemeklerin onumuze konmasi lazim, ben anlamam.