“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 7 KATILIM

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisinden daha çok sevildiğim içün benle yarışamaz o. ürkek aegishjalmur.
Yalnız takıldığın konu bu olmamalı.. malumat hanım içlik beye oy veririm demedi, diyemedi.. sen ki onun yüzünden ban yiyip, sürgün olmuş kişisin..
İnceyi gör içlik böyle iyi niyetli olma :) bu kaçıncı darbe yemen.. ahaha

Yalnız takıldığın konu bu olmamalı.. malumat hanım içlik beye oy veririm demedi, diyemedi.. sen ki onun yüzünden ban yiyip, sürgün olmuş kişisin..
İnceyi gör içlik böyle iyi niyetli olma :) bu kaçıncı darbe yemen.. ahaha
karıştırma ortalığı şimdi nfjfjds malumatçığım her zaman doğrudan yanadır. yanar döner işlerle uğraşmaz. kişiye değil, emeğe verir oyunu. öyle bi kadın biliyor musun?

karıştırma ortalığı şimdi nfjfjds malumatçığım her zaman doğrudan yanadır. yanar döner işlerle uğraşmaz. kişiye değil, emeğe verir oyunu. öyle bi kadın biliyor musun?
Tamam da canım ben de doğruları yazdım.. yanlış olan ne var sen söyle :) senin emeklerine üzülüyorum ahah.
Yani kimse bizim malumat sevgimizi sorgulamasın ama inceyi gör.. yapma yanarız içlik :)

O asfaltı benim 3 yaşındaki yeğenim bile yapar..Car car laf yapması değil tabii

içlik ve ayehamur başka bi alanda kapışsın.... ama içlik kapışırken etkileniyor hemen, bu biz tarafları yıkabilir sjhhs.

Uyarılarımı dikkate almayan içlik tarafını bırakıyorum ve ben de sevgili @aegishjalmur diyorum. Adam resmen tüy sıklet ile ağır sıklet maçı dedi bu, daha şimdiden psikolojik üstünlüğü ele aldı.. tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri