Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir degil. Bu konuyu toplu DM uzerinden bi konuşalim.Hem katılmak istiyorum hem juri olmak isitiyorum sorun mu?
Allah rizasi icin bir yarismada da biseyler kazan ya. Bir gorelim bakalim hunerini? ( varmi oyle bisey)Genemi
Mezardakileri kaldiricaz bu sefer, katil sen arkandayimOkadar yarisma yapildi malesef cop yemek bile #1i aldi cunku arkadas destekleri nami deger yandasligiyla. Ben o yuzden bu sefer katilmiyacagim.
Katilanlara basarilar
Abi bunlar mezarlardakinide kendine benzetir,)))Mezardakileri kaldiricaz bu sefer, katil sen arkandayim
Katıl bekliyoruz beybisi xdyemeklerim hak ettiği değeri görmüyor. belki bir ihtimal katılırım.
Benide öv xddKatıl bekliyoruz beybisi xd
Böyle bir durum var ise protesto yapıp katılmayacağım, çünkü hiç yandaşım yok, sonuncu olamamOkadar yarisma yapildi malesef cop yemek bile #1i aldi cunku arkadas destekleri nami deger yandasligiyla. Ben o yuzden bu sefer katilmiyacagim.
Katilanlara basarilar