Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben yapıyorum cidden annem ile bana ama her zaman değil zamanım çoksa yemek hazırsa yaparım :=)misafir gelirse veya yarismaya katilirsan evet sunum bence de oyle olmali. ama ev halkina gercekten boyle sunumlar yapan var mi? (ciddi soruyorum)
tamam bebek:=)yosun bak gercekten masterchef'e katilirsan haber ver izlemeye baslarim :d
ya bunu biraz da severek yapmak lazim. sanat gibi diyelim. cogumuz bunu yapmiyordur. ben de yapmam buyuk ihtimalle. hatta annem bunu yapmaya kalksa ev halkina "anne napiyosun neden boyle yaptin" der bizimkiler :pBen yapıyorum cidden annem ile bana ama her zaman değil zamanım çoksa yemek hazırsa yaparım :=)
yoSun yapınca sanat, Arif yapınca well,shit.ya bunu biraz da severek yapmak lazim. sanat gibi diyelim.
senin de yaptigini gorunce kendime ceki duzen vermem gerektigini anladigim icin..yoSun yapınca sanat, Arif yapınca well,shit.
PEKİ.
siz gidersiniz w'nin yemeğine oy verirsiniz ama acıkınca benim salçalı yemeğime ekmek banmak istersiniz. öyle işte.Yalnız plesk 'in tabağına ekmek banasım geliyor....
oooo herkes bana karsi ben tek. OOooOOooOOOo
Ben de Çin mantısı sanmıştım.Hayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....
Hamuru da mantidan kalin olmali zaten olmasi gereken bu ( aklima tvde yanmis pilavini savunan kadin geldi "olmasi gereken bu' deyince haha ) Elestirilere acigim efenim...
edit ; ufak bi duzeltme bu manti degil Hambaldir efenim...
İnanıyoruz, var bi hayalimizOy veren herkese cok cok ♡♡♡
8 din yahuhani kiz bildim bileli 12.....
Orduyla gelsinler yikilmam ki ben..... Daha tanimiyorlar beni..................yettim nilüüüüü
dün çok yoğun çalıştım, okuyamamışım hiç bu konuyu. heb üstüne gelmişler nilüşümün nalet olmayasıca plesk
ooooooooooOooOo daha ölmemişsin nilüü dksjs