Marifetli Eller Yarisiyor 6 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Ogyy

• Plesk

• Sezen

• Sux

• W

• RYMIA

• Hakan

• yoSun

• ArifÇ.

• Justice

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
misafir gelirse veya yarismaya katilirsan evet sunum bence de oyle olmali. ama ev halkina gercekten boyle sunumlar yapan var mi? (ciddi soruyorum)
Ben yapıyorum cidden annem ile bana ama her zaman değil zamanım çoksa yemek hazırsa yaparım :=)

Ben yapıyorum cidden annem ile bana ama her zaman değil zamanım çoksa yemek hazırsa yaparım :=)
ya bunu biraz da severek yapmak lazim. sanat gibi diyelim. cogumuz bunu yapmiyordur. ben de yapmam buyuk ihtimalle. hatta annem bunu yapmaya kalksa ev halkina "anne napiyosun neden boyle yaptin" der bizimkiler :p

Aksama makarna yapip seren'i davet edicem birlikte selfi yapicaz....... Hollanda pcr de istemiyor kolaylikla gelebilirsin seren......

Görsel sunum olarak Sezen ile Arif arasında kaldım diğerlerinin sunumunda eksiklik var bunca yıllık Masterchef izleyiciyiz biliyoruz bir şeyler bizde.. .p Sezen'den yana kullandım oyumu..

Hayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....
Hamuru da mantidan kalin olmali zaten olmasi gereken bu ( aklima tvde yanmis pilavini savunan kadin geldi "olmasi gereken bu' deyince haha ) Elestirilere acigim efenim...
edit ; ufak bi duzeltme bu manti degil Hambaldir efenim...
Ben de Çin mantısı sanmıştım.:)
cin-mantisi-tarifi.jpg

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
@W' nin yemegini bir ben biliyorum galiba biz ona kaypincakta deriz

• Beğen
Tepkiler: W
Way be W yaptıgı strateji ile oy yükseltmiş helal olsun valla Sjsjs

yettim nilüüüüü :D
dün çok yoğun çalıştım, okuyamamışım hiç bu konuyu. heb üstüne gelmişler nilüşümün nalet olmayasıca plesk
ooooooooooOooOo daha ölmemişsin nilüü dksjs

yettim nilüüüüü :D
dün çok yoğun çalıştım, okuyamamışım hiç bu konuyu. heb üstüne gelmişler nilüşümün nalet olmayasıca plesk
ooooooooooOooOo daha ölmemişsin nilüü dksjs
Orduyla gelsinler yikilmam ki ben..... Daha tanimiyorlar beni..................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri