Marifetli Eller Yarisiyor 6 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1201 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Ogyy

• Plesk

• Sezen

• Sux

• W

• RYMIA

• Hakan

• yoSun

• ArifÇ.

• Justice

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W'nin mantısı pogaça büyüklüğünde. 1 tanesi bir kişiyi doyurur. ve hamuru kalın gibi sanki.:emoji_zipper_mouth:
Sux'un mantısı hazır galiba. Sadece sosunu kendisi yapmış:emoji_spy:
Plesk, Sezen ve Yosun'un tabağı iştah açıcı görünüyor.:emoji_yum:

Oha bu arada ben ALTI OLMUŞUM.

Şu an en çok oy alan erkek katılımcıyım. erkekler şampiyonu olabilirim.

W'nin mantısı pogaça büyüklüğünde. 1 tanesi bir kişiyi doyurur. ve hamuru kalın gibi sanki.:emoji_zipper_mouth:
Sux'un mantısı hazır galiba. Sadece sosunu kendisi yapmış:emoji_spy:
Plesk, Sezen ve Yosun'un tabağı iştah açıcı görünüyor.:emoji_yum:
Hayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....
Hamuru da mantidan kalin olmali zaten olmasi gereken bu ( aklima tvde yanmis pilavini savunan kadin geldi "olmasi gereken bu' deyince haha ) Elestirilere acigim efenim...
edit ; ufak bi duzeltme bu manti degil Hambaldir efenim...

Hayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....
Hamuru da mantidan kalin olmali zaten olmasi gereken bu ( aklima tvde yanmis pilavini savunan kadin geldi "olmasi gereken bu' deyince haha ) Elestirilere acigim efenim...
edit ; ufak bi duzeltme bu manti degil Hambaldir efenim...
kalın kalın yapmışssın işte yaaa ala ala mantıdan kalın olcak hamuru ama çok fazlaaa sunumda çok sıradan:D

eşim öyle bir yemek yapsa baba evine gönderirim diyenler

images

sunum böyle olmalıydı yani aradı gözler:p

sunum bile yok dimi plesk:D ortim yaaa yürü arkandayım:D
bu yeni gelinler niye böyle. ortaya bırakmış alan alsın dercesine.

vites arttıralım yosun. yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidesiyle yemek muhabbeti vardı w'nin. bir şey arasına bir şey koyuyor diyordu. kadın koymasın da ne yapsın. gelini böyle yemek yaparsa.

bu yeni gelinler niye böyle. ortaya bırakmış alan alsın dercesine.

vites arttıralım yosun. yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidesiyle yemek muhabbeti vardı w'nin. bir şey arasına bir şey koyuyor diyordu. kadın koymasın da ne yapsın. gelini böyle yemek yaparsa.
yani en güzeli kadıncağız napsın ki oğluna yemek sunmuyor kayınvalidesini boğar:D
büyüt bu yaşa getir sonra elin kızı bir tabak yemek bile koymasın:D

@yoSun koç burcudur yenilmeyi sevmez haberin olsun kendini kolla djsksk
evet hırslıyım gerçek hayatta olsa yan yana yapsak yemekleri kimse geçemez lezzet olarakta sunum olarakta:D masterchef'e katılcammm bebeğimmm ordan W'ye gönderme yapcam:D:D:D:D:D

yosun bak gercekten masterchef'e katilirsan haber ver izlemeye baslarim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri