Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....W'nin mantısı pogaça büyüklüğünde. 1 tanesi bir kişiyi doyurur. ve hamuru kalın gibi sanki.
Sux'un mantısı hazır galiba. Sadece sosunu kendisi yapmış
Plesk, Sezen ve Yosun'un tabağı iştah açıcı görünüyor.![]()
kalın kalın yapmışssın işte yaaa ala ala mantıdan kalın olcak hamuru ama çok fazlaaa sunumda çok sıradanHayir efenim yanlis biliyorsunuz, 8 tanesi 1 insan doyuruyor ben bu yemekle bi orduyu doyurdum.....
Hamuru da mantidan kalin olmali zaten olmasi gereken bu ( aklima tvde yanmis pilavini savunan kadin geldi "olmasi gereken bu' deyince haha ) Elestirilere acigim efenim...
edit ; ufak bi duzeltme bu manti degil Hambaldir efenim...
sunum bile yok dimi pleskeşim öyle bir yemek yapsa baba evine gönderirim diyenler
hahahahaha dün etrafın doluydu nolduuuuuuuoooo herkes bana karsi ben tek. OOooOOooOOOo
bu yeni gelinler niye böyle. ortaya bırakmış alan alsın dercesine.sunum bile yok dimi pleskortim yaaa yürü arkandayım
![]()
ayyy sorma sormaaa ne içlendimmmmmmmmm ne içlendim ağlıcam pati dostumkiz sen baya iclenmissin![]()
@yoSun koç burcudur yenilmeyi sevmez haberin olsun kendini kolla djskskkiz sen baya iclenmissin![]()
yani en güzeli kadıncağız napsın ki oğluna yemek sunmuyor kayınvalidesini boğarbu yeni gelinler niye böyle. ortaya bırakmış alan alsın dercesine.
vites arttıralım yosun. yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidesiyle yemek muhabbeti vardı w'nin. bir şey arasına bir şey koyuyor diyordu. kadın koymasın da ne yapsın. gelini böyle yemek yaparsa.
evet hırslıyım gerçek hayatta olsa yan yana yapsak yemekleri kimse geçemez lezzet olarakta sunum olarakta@yoSun koç burcudur yenilmeyi sevmez haberin olsun kendini kolla djsksk
misafir gelirse veya yarismaya katilirsan evet sunum bence de oyle olmali. ama ev halkina gercekten boyle sunumlar yapan var mi? (ciddi soruyorum)![]()
sunum böyle olmalıydı yani aradı gözler:p
ben sunumsuz çay bile demlemem.misafir gelirse veya yarismaya katilirsan evet sunum bence de oyle olmali. ama ev halkina gercekten boyle sunumlar yapan var mi? (ciddi soruyorum)