Bugün bir yemek yapayım da geleyim, barbunya yemeğini sevdiren adam olarak@Run kutsal soğanı koy ortaya artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün bir yemek yapayım da geleyim, barbunya yemeğini sevdiren adam olarak@Run kutsal soğanı koy ortaya artık
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur şifalar diliyorum.Malesef yarışmadan çekiliyorum. Evimizde sabah yaşanan sağlık sorunu nedeniyle hastanede refakatçı olarak kalmam gerekebilir. Bundan ötürü verimli olamayacağımı düşünüyorum. Diğer katılan ve katılacak olan arkadaşlara baaşarılar.
Chia tohumlu salata yaparsan oyumu sana veririm, yapmazsan gördüğüm ilk kuru fasulyeye.... kbya bu sefer kimi şampiyon yapcaz kfsdj ya ben kimi desteklersem kazanamıyor...........
Merak etme oyunu bana vereceksin.. hazırlıklara başladım, şuan kasaplar çarşısına gidiyorum..Su boregi ile giren varsa oyum ona.....
Chia tohumlu salata yaparsan oyumu sana veririm, yapmazsan gördüğüm ilk kuru fasulyeye.... kb
Kendini hafife alma.... sporcu ablalarımız abilerimiz havalarına hava katsın diye chia tohumuna oy vereceklerdir..dhdgsv ahahah sadece sen oy ver diye yapıcam.......
Liste şu şekilde olur:
W: 11
İç Oğlanı: 11
Nef: 12
Sirius: 12
Larien: 1(sadece almik vermiştir....)
Kendini hafife alma.... sporcu ablalarımız abilerimiz havalarına hava katsın diye chia tohumuna oy vereceklerdir..
Yapmaaa lari yapmaaaa ben yarisma birincisiyim bi kereee..................dhdgsv ahahah sadece sen oy ver diye yapıcam.......
Liste şu şekilde olur:
W: 11
İç Oğlanı: 11
Nef: 12
Sirius: 12
Larien: 1(sadece almik vermiştir....)
sana gelecek oylari engellicem gor sennnMerak etme oyunu bana vereceksin.. hazırlıklara başladım, şuan kasaplar çarşısına gidiyorum..
Yapmaaa lari yapmaaaa ben yarisma birincisiyim bi kereee..................
zirvede birakiyorum canimcim, baskalari da kazansin tabi, cayimi alip izlicemBiraz da başkaları olmasın mı nilü........
AhahshhahahshsYok yok biz bu şekilde yırtamayız, bize reklam sektörünün altın çocuğu gerekli.....
Sirius bi gelir misin canım...
Ve sirius saçları dalgalanarak uzun boyuyla güneşin doğduğu yerde belirdi...
Tabağın ile karşıma çık canım, multi ve kanka oyları ile yen benisana gelecek oylari engellicem gor sennn
yenilen pehlivan gurese doymazmis .pTabağın ile karşıma çık canım, multi ve kanka oyları ile yen beni
Burası arkadaşlık ve kamki yarışması değil..
Sana yenilmenin tadı başka ama birkaç adam eksik senin ban yiyenler yüzündenyenilen pehlivan gurese doymazmis .p
senin oldugun yerde yarismaya girenlere Allahtan sabir diliyorum......Sana yenilmenin tadı başka ama birkaç adam eksik senin ban yiyenler yüzünden
Bence yarışmaya katıl ve kupayı onlar adına havaya kaldır ahaha.
Ciğeri aldım eve dönüş yapıyorum, bu ciğere oy vermeyen de ne bileyim ya.senin oldugun yerde yarismaya girenlere Allahtan sabir diliyorum......
Forumun en güzel kızı konusu nerede ya..sobbet konusu mu ya burası?
acil ban.