“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 3

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ilk yarışmada anı anına resimledim, sesli olarak tarifini verdim amaaaaa neyssee
katılmıyorum hıh .p

katılanlara bol şans

Ebruuu ondan sonra tekrar oldu ya, hani W ile İç Oğlanı kapışmıştı snsnsn o çol eğlenceliydi, bizimki sessiz sakin sonuçlanmıştı asda
Ben onda sana oy vermiştim, çünkü brownie <3

@Süreyya hanım katılım gösterirse ben de rakip olmak isterim kendisine. En son mutfağı yakmıştı..

Mutfak ile ittifakim yok Run beyciğim.
Forum üyelerinin sunduklari tavirlar ile senaryo yazinn,sacma sapan bir hikaye tasarlayin falan olsa konsept,belki katilabilirim.Ona da vaktim olmaz sanirim.
Lütfen bu sefer taze fasulye ile katilim gösteriniz:D

Ebruuu ondan sonra tekrar oldu ya, hani W ile İç Oğlanı kapışmıştı snsnsn o çol eğlenceliydi, bizimki sessiz sakin sonuçlanmıştı asda
Ic oglanindan cok run ile kapistigimi hatirliyorum nedense :d

Mutfak ile ittifakim yok Run beyciğim.
Forum üyelerinin sunduklari tavirlar ile senaryo yazinn,sacma sapan bir hikaye tasarlayin falan olsa konsept,belki katilabilirim.Ona da vaktim olmaz sanirim.
Lütfen bu sefer taze fasulye ile katilim gösteriniz:D
Şuan yaprak sarıp biber dolması dolduruyorum, ve ben sosunu müthiş yaparım bol sarımsaklı en son üzerine kuru nane. Yanında semiz otlu cacık yapacağım.
Senin mutfakta çok yetenekli olduğunu duydum, neyse ben herhangi bir yangın durumunda itfaiye ararım :)

ikinci yarışma daha ekşınlıydı evet .p

brownie aşkı başka dimiiii ♡

canım benim

Şuan yaprak sarıp biber dolması dolduruyorum, ve ben sosunu müthiş yaparım bol sarımsaklı en son üzerine kuru nane. Yanında semiz otlu cacık yapacağım.
Senin mutfakta çok yetenekli olduğunu duydum, neyse ben herhangi bir yangın durumunda itfaiye ararım :)

Bah.
Yagli parmaklarinla klavye mi kullaniyon bi de?Kolay gelsin.
Ya kimden duydun onu?
Milletin isi gücü yalan dolan :D:D

Bah.
Yagli parmaklarinla klavye mi kullaniyon bi de?Kolay gelsin.
Ya kimden duydun onu?
Milletin isi gücü yalan dolan :D:D
Canım benim her yerimden yetenek akıyor, ayaklarım ile yazıyorum :)
Geçen bir yerde okudum Süreyya hanım tam bir kadın diye. Oradan çıkarım yaptım ahah.

Sizin Euro varsa bizim de barbunyamız var!
W hanım ağaç diktim diye sevinsin, multi üyeler ile kazandın, o ağaçlar kesin kurur.. toprak kabul etmez :)

• Kızgın
Tepkiler: W
Sunny side up yapayım da görün. Türkçe telaffuzunu bilemedim şimdi.

Kazanmak istiyorsanız Siri’nin banlı olması lazım.

Hayırdır gençler , n'apıyorsunuz ? .P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri