“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 3

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
928B90E5-E143-4893-8C94-96A9C6230735.jpeg
Merhaba saygideger dostlar ;

Guzel bir katilima ve forum tarihimizin en renkli konularindan birine sahip olan “ Marifetli Eller Yarisiyor “ isimli oyun / yarismamizin 3.sunu duzenlemeye karar verdik.

Katilim Sartlari ;

Kendi yaptiginiz ; Pasta , Tatli, Kurabiye, Herhangi bir tatli , tuzlu yahut yemek cesidini baslik altindan payşasabilirsiniz.

Konu 1 hafta acik kalacak olup onumuzdeki hafta ilgili gorseller oylamaya sunuculacaktir.

TEKRAR ; Baslik altindan ilgili gorselleri paylasabilirsiniz.

Kazanana “ Bana bi “ den 50 tl’lik hediye ceki verilecektir.

Onceki Marifetli Eller Sampiyonumuz ; @W

Ilgilinize tesekkurler.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, ben @malumatfuruş hanımı tutuyorum. Gönlüm kendisinden yana, güzel bir görsel ile kendisini konuya bekliyorum.

Kimsenin fanı olmayacağım arkadaşlar gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz(oldu)

ya bu sefer kimi şampiyon yapcaz kfsdj ya ben kimi desteklersem kazanamıyor...........

1. Belli ikincilik için arkadaşları yarışmaya bekliyoruz dkfkfmsdgmhmsksm

@VERA kazanamıyorsa ben hiç kazanamam. oylamada kesin hile vardır : dd

bu görseldeki kadınlar bizim dm grubuna benziyor @Sirius? sıralı...
katılanlara başarılar, belki katılırım malum yeteneklerim var ama diğer konuyu görünce dedim ki sen kimsin melo, kiim

Görelim bakalım. Hangisini beğenirsem ona oy vereceğim.

bu görseldeki kadınlar bizim dm grubuna benziyor @Sirius? sıralı...
katılanlara başarılar, belki katılırım malum yeteneklerim var ama diğer konuyu görünce dedim ki sen kimsin melo, kiim
Dm grubunu bir sıralarmısın hangisiyim merak ettim fjfjkd kaçıncı olduğumu söylemende yeterli djfn
Bende katılacağım el mi yaman bey mi göreceğiz...

ben katılırsam zevkli olmaz, birinizi seçip tüm savunma sistemimle kendimi o şahsın yemeğine adamam lazım. hadi paylaşın seçeyim bu seferki şanslı bir yemeği. dkfjg

yurtdışında yaşayan forum üyeleri katılamamaktadır******

ibaresini gözden kaçırmayınız lütfen..... türkiyede yaşayan forum üyelerine başarılar...... :emoji_hugging:

@Oggy güzel bir tabak ile gel bakalım, görelim marifetli şeyini, elini bakalım.

Arkadaşlar @Sirius hanım tesadüf olamaz sanırım yokluğunu fark ettiğiniz üyeye @lanemoje hanımı yazmış, kadın en son marifetli keller 2'den sonra bir daha foruma girmedi. Burada subliminal bir mesaj var, lütfen yönetim bu tür şeyleri dikkate alsın :)

Arkadaşlar @Sirius hanım tesadüf olamaz sanırım yokluğunu fark ettiğiniz üyeye @lanemoje hanımı yazmış, kadın en son marifetli keller 2'den sonra bir daha foruma girmedi. Burada subliminal bir mesaj var, lütfen yönetim bu tür şeyleri dikkate alsın :)
Sen bunların çetelesini mi tutuyorsun yaa ben bunu bir yerde kullanırım du kaydedeyim falan mı diyosun djfj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri