Heisenberg
Altın Üye
seni yeniden engelleme vakti geldi...
hoğça kal
hiç yakıştı mı sana ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni yeniden engelleme vakti geldi...
hoğça kal
Hoparlörün arkasındaki de ben.....En sondaki ben, yanimdaki ic oglani......
valla ilk yarışmada anı anına resimledim, sesli olarak tarifini verdim amaaaaa neyssee
katılmıyorum hıh .p
katılanlara bol şans
@Süreyya hanım katılım gösterirse ben de rakip olmak isterim kendisine. En son mutfağı yakmıştı..
Ic oglanindan cok run ile kapistigimi hatirliyorum nedense :dEbruuu ondan sonra tekrar oldu ya, hani W ile İç Oğlanı kapışmıştı snsnsn o çol eğlenceliydi, bizimki sessiz sakin sonuçlanmıştı asda
Ben onda sana oy vermiştim, çünkü brownie <3
Ic oglanindan cok run ile kapistigimi hatirliyorum nedense :d
Şuan yaprak sarıp biber dolması dolduruyorum, ve ben sosunu müthiş yaparım bol sarımsaklı en son üzerine kuru nane. Yanında semiz otlu cacık yapacağım.Mutfak ile ittifakim yok Run beyciğim.
Forum üyelerinin sunduklari tavirlar ile senaryo yazinn,sacma sapan bir hikaye tasarlayin falan olsa konsept,belki katilabilirim.Ona da vaktim olmaz sanirim.
Lütfen bu sefer taze fasulye ile katilim gösteriniz![]()
Ebruuu ondan sonra tekrar oldu ya, hani W ile İç Oğlanı kapışmıştı snsnsn o çol eğlenceliydi, bizimki sessiz sakin sonuçlanmıştı asda
Ben onda sana oy vermiştim, çünkü brownie <3
Şuan yaprak sarıp biber dolması dolduruyorum, ve ben sosunu müthiş yaparım bol sarımsaklı en son üzerine kuru nane. Yanında semiz otlu cacık yapacağım.
Senin mutfakta çok yetenekli olduğunu duydum, neyse ben herhangi bir yangın durumunda itfaiye ararım![]()
Canım benim her yerimden yetenek akıyor, ayaklarım ile yazıyorumBah.
Yagli parmaklarinla klavye mi kullaniyon bi de?Kolay gelsin.
Ya kimden duydun onu?
Milletin isi gücü yalan dolan![]()
Kimsenin fanı olmayacağım arkadaşlar gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz(oldu)
Ben bile yazarken kendime inanmadım Vera hanımcım :dİnanalım mı Siriii .P
Ben bile yazarken kendime inanmadım Vera hanımcım :d