W
Elmas Üye
kizmaca kirilmaca yok arkadaslar ben kirildim mi zamaninda bana oy vermediniz diye hihhh .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Barış hakkımızı yiyorlar hakkımızı ara baklavacılar olarak:p
keşke tadına bakabilseydin o zaman şunu diyebilirdin oyum helal olsun:=)Demokratik haklarımı kullanarak oyumu verdim. Çok başarılı bir çalışmaydı tadına bakmak lazım ama neyse konu bu değil : )
Sana oy verirsem diğerlerine haksızlık olurOyunuzu bana verirseniz size kim olduğumu söyleyebilirim
keşke tadına bakabilseydin o zaman şunu diyebilirdin oyum helal olsun:=)
işin şakasındayız ya kim kazanırsa kazansın maksat kimsenin kalbi kırılmasın bunlar basit şeyler.
bi sonraki yarışmada oyum size efenim:pAynen öyle bu tür etkinliklerde keyif almak lazım.
Şahsen ben diğer yarışmaya kaşarlı tostla katılabilirim ve popileritem ve sempatik karakterimle birinciliğe adayım : )
Sondan da olabilir : )
her girişinde güvenlik kontrolü için resimlerden şunu seçin yapıyor musun sende ? bende yapıyorum. h.c.bi hayirli cumalar yapip oyle gitseydin ya![]()
Haksızlık karşısında dik duran insanlari hep taktir etmişimdir.Sana oy verirsem diğerlerine haksızlık olur
evet malesefher girişinde güvenlik kontrolü için resimlerden şunu seçin yapıyor musun sende ? bende yapıyorum. h.c.
hangisi hangisiARKADAŞLAR Bİ YARIŞMACININ YAPTIĞI ŞEY FEYK...... ABOOOOOYEMİN EDERİM FEYK...... 100 TLYE KİM OLDUĞUNU SÖYLERİM KANITIYLA...... :dddddd
bu arada herkes pasta yapmış......hümoşun mantısına verdim......
![]()
Sen söyle 100 TL hesabındaARKADAŞLAR Bİ YARIŞMACININ YAPTIĞI ŞEY FEYK...... ABOOOOOYEMİN EDERİM FEYK...... 100 TLYE KİM OLDUĞUNU SÖYLERİM KANITIYLA...... :dddddd
bu arada herkes pasta yapmış......hümoşun mantısına verdim......
![]()
üf hemen affettim...yoo ben meloya vermiştim geri almayıda düşünmüyorum...![]()
harbi ?üf hemen affettim...
dillendirilmeyecek şey öncesi moralini bozmak istemedim, aklına gelir fotoğraflarda mutsuz çıkarsın falan... essahharbi ?
seriously ?
essah mı diyin gardaş