Marifetli Eller Yarisiyor 3 OYLAMA

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü

Marifetli eller 3 Oylama Anket!

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba saygı değer forum üyeleri:
Marifetli eller yarısıyor 3. oylaması açılmıstır. Herkesin 1 kez oy kullanma hakkı vardır ve kullanılan oyu değiştiremezsiniz.
Oy kullanmadan önce iyi düşünün lütfen.
OYLAMA 1 HAFTA SÜREYLE AÇIK KALACAKTIR.

Oylamaya katılan arkadaşlarımızın yaptıkları :

1. @Heisenberg

Heisenberg.jpg

2. @Hilal
hilal.jpeg

3. @Hüma
hüma.jpg

4. @Justice
Justice.jpg

5. @Mehmet
mehmet.jpeg

6. @Melodram
melodram.jpg

7. @Sirius
Sirius.png

8. @yoSun
yoSun.jpg

@samaEL @BuYuCu @glu @Grifikir @Outis Pessoa @Alper @Xander @Karga @Süreyya @Havayıdişleyenadam @PapatyA @DNEJE @Xerath @Yabani @yeLda @Mehmet @Larien @No Pasaran @ala'turka @Emrehan @malumatfuruş @Classiic @kLara @İç Oğlanı @Morsalkım @Daemon @solitude @Run @Aze @Ankara Çankaya @Emre @Sanem @Dea Dia @OrDuLu @eLfida @Ayn @melnur @Hatem @Richard Feynman @Nisa @Heisenberg @fatal @izmirli @Hilal @ismail89 @climax @Adem @karamuratbenim @Know @perfect life @ibadeath @Nef' @Kei @Ecren @aegishjalmur @Sys @juju @Karma @Süleyman @vn5socks @Neo @Independent @kahlan @NiKoTiN @GüLARZU @B.Karaca @hahahah @Equalizer @Prodesmotes @ShinigamiKhan @Coldman @wiltord @NTTP @Pupilla @Favela @Surreal @Umay @hıhım @İnsomnia @DoGu @Düş Bozumu @Heavenly @Cehennem @Sır @By BiLiNMeZ @Deep @OKK @embesil @Serasker @Vision @RaMSeS @huLk @Aruz @ilahimorluk @Plesk @Manowar @tazmanyacanavari @seohaberleri @CesuryureK @lesonya @xasmte @Almi @Muârız @Futbolcu @ZeL @yoSun @alpercan01 @AspavA @Myself @Lupe @tiryakinim @Tupac @Fasha @Wexahost @Mukemmel @Themis @mercedes benz @Theocritus @AlwaySTurk @ferdi01 @Sux @Eru @Hakanx1905 @Onurcan @Rookie @ayhanxtanbulx @alpxtanbul @YelkenAy @NitCh @yargich @AdmiraL @dkcobain @lanemoje @Afitap @oneofgirl @Mavera @BeLa @Flora @cnncnn @F @ege @Ashriel @KEZMAN @ramta @eviL @Damla @Fearless

Son düzenleme:
beni ankete eklememeniz üzdü....

Yalnız hilalın keki bimde satılıyor üzerine sadece marmelat sıkmış bence birinci olur 11 ayın sultanı

çok iyi rakiplerim..şimdiden tebrik ederim melodram.....yabani bu arada hazır kek sensin :emoji_boy:

aa bu vardı bi de... benim nickimin marifetli ellerle yan yana anılması bile onurdur shsjd..
baklavaya bayılmasam da yapım aşamasını biliyorum ve eminim süper tadı vardır. o yüzden oyum yositoma. <3

Keklendik yine ... marifet denilince ne bilim özel beceriler bekledim gene çörek börek hamur işleri sosyetik kızlarımız bile hamur bataklığından kurtulamadı

çerkes kızı oyum sana.
halujla girseydin, fotonun başına da "kızlar anneniz size haluj yaptı" yazsaydın, oylar direkt sana gelirdi .d şimdi üç beşle idare edicez... strateji hatası...

Ellerinize sağlık hepsi güzel görünüyor.
Melodram mı Sirius mi karar veremeyecektim ama dün çileği kötüledim Allah’tan, o yüzden oyumu mantıya veriyorum acayip canım çekti.d
Tşk.

Hepsi güzel çok arada kaldım ama görsel olarak çok zengin. Oyu ona attım.
Başarılar :)

Aynen malumatfuruş’u odun ateşinde pişmiş cağ kebabının başında beklerdik.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri