Marifetli Eller Yarisiyor 3 OYLAMA

Konu sahibi son olarak 90 gün önce görüldü

Marifetli eller 3 Oylama Anket!

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kizmaca kirilmaca yok arkadaslar ben kirildim mi zamaninda bana oy vermediniz diye hihhh .p

Demokratik haklarımı kullanarak oyumu verdim. Çok başarılı bir çalışmaydı tadına bakmak lazım ama neyse konu bu değil : )
keşke tadına bakabilseydin o zaman şunu diyebilirdin oyum helal olsun:=)
işin şakasındayız ya kim kazanırsa kazansın maksat kimsenin kalbi kırılmasın bunlar basit şeyler.

keşke tadına bakabilseydin o zaman şunu diyebilirdin oyum helal olsun:=)
işin şakasındayız ya kim kazanırsa kazansın maksat kimsenin kalbi kırılmasın bunlar basit şeyler.

Aynen öyle bu tür etkinliklerde keyif almak lazım.

Şahsen ben diğer yarışmaya kaşarlı tostla katılabilirim ve popileritem ve sempatik karakterimle birinciliğe adayım : )

Sondan da olabilir : )

Aynen öyle bu tür etkinliklerde keyif almak lazım.

Şahsen ben diğer yarışmaya kaşarlı tostla katılabilirim ve popileritem ve sempatik karakterimle birinciliğe adayım : )

Sondan da olabilir : )
bi sonraki yarışmada oyum size efenim:p

ARKADAŞLAR Bİ YARIŞMACININ YAPTIĞI ŞEY FEYK...... ABOOOOO :emoji_scream: YEMİN EDERİM FEYK...... 100 TLYE KİM OLDUĞUNU SÖYLERİM KANITIYLA...... :dddddd

bu arada herkes pasta yapmış......:emoji_rolling_eyes: hümoşun mantısına verdim...... :emoji_hugging:

ARKADAŞLAR Bİ YARIŞMACININ YAPTIĞI ŞEY FEYK...... ABOOOOO :emoji_scream: YEMİN EDERİM FEYK...... 100 TLYE KİM OLDUĞUNU SÖYLERİM KANITIYLA...... :dddddd

bu arada herkes pasta yapmış......:emoji_rolling_eyes: hümoşun mantısına verdim...... :emoji_hugging:
Sen söyle 100 TL hesabında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri