Heisenberg
Altın Üye
@Heisenberg
Güzel görünüyo bide sosunuda dökseydin keske
soslu sevmiyorum ağır geliyor o zaman sadece en ideali bana göre
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Heisenberg
Güzel görünüyo bide sosunuda dökseydin keske
Afiyet bal şeker olsunAmin inşallah
Bence de Alper o yüzden beni etiketlememiştir şlkjjffd
Amin inşallah
Yemesem olmazdı ama
Yanında da üzüm suyum
Ekli dosyayı görüntüle 16215
dur dur asıl kaos cümlemi atmadım ben dur ajhdjhhs
Bosver atkıyı. Ceyizine supla öreceğim. Suplali bir masada servise sunduğun marifetlerini bir düşünsene :oyavrimo kışa yaklaşırken forumda online olup beni atkı öreceğine inandırıyorsun.... sonra çekip gidiyorsun....
konudan bağımsız ama marifetli ellerini ben biliyorum senin <3
çok zekice, her sene kış geliyor ama evlilik ufukta bile yok, 5-10 sene daha oyalarsın beni...Bosver atkıyı. Ceyizine supla öreceğim. Suplali bir masada servise sunduğun marifetlerini bir düşünsene :o
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun![]()
Ask olsun. Evlenmeyenler supla kullanamaz diye bir kural mi var :/ haa yok ben illa atki istiyorum dersen onun yerine ev yapımı organik ev reçeli oranik lavanta, gül, kızılcık, üzüm, elma sirkesi de gönderebilirim. Koronali günlerde çoook lazım olur. Zaten her yer korona dışarı çıkamıyoruz. Atkiyi evde mi takacaksın alla alla aksjhsjhfçok zekice, her sene kış geliyor ama evlilik ufukta bile yok, 5-10 sene daha oyalarsın beni...
hadi yedik, afiyet olsun![]()
ben kullancam şimdidur dur asıl kaos cümlemi atmadım ben dur ajhdjhhs![]()