Marifetli Eller Yarisiyor 3 OYLAMA

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü

Marifetli eller 3 Oylama Anket!

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavrimo kışa yaklaşırken forumda online olup beni atkı öreceğine inandırıyorsun.... sonra çekip gidiyorsun.... :(
konudan bağımsız ama marifetli ellerini ben biliyorum senin <3
Bosver atkıyı. Ceyizine supla öreceğim. Suplali bir masada servise sunduğun marifetlerini bir düşünsene :o

çok zekice, her sene kış geliyor ama evlilik ufukta bile yok, 5-10 sene daha oyalarsın beni...
hadi yedik, afiyet olsun :(
Ask olsun. Evlenmeyenler supla kullanamaz diye bir kural mi var :/ haa yok ben illa atki istiyorum dersen onun yerine ev yapımı organik ev reçeli oranik lavanta, gül, kızılcık, üzüm, elma sirkesi de gönderebilirim. Koronali günlerde çoook lazım olur. Zaten her yer korona dışarı çıkamıyoruz. Atkiyi evde mi takacaksın alla alla aksjhsjhf

@Larien gel vazgeç bu sevdadan siride umut görseydim ilk ona verirdim biliyorsun %50 multiyi foruma girmemesi için zor tutuyorum

Oyumu satılığa çıkarıyorum. Kim yaptığından gönderirse oyum ona

hepsi cok lezzetli görünüyor. Çok kararsız kalarak kullandım oyumu. '(
hakeden kazansın diyelim.

Ben oyumu @Justice'den yana kullanıyorum. Pasta çok güzel görünüyor eline sağlık. (:
Çilek çok severim, iki seçenek arasında kararsız kaldım ama en çok çilek olana kaydı gönlüm. (:

Oyumu korku ve tedirginlik altında multime verdim.

Açıkcası Hilal'in yaptığı kek muhteşem duruyor.
Melodramın madame coco sunumu ile yaptığı da enfes duruyor.
Ee baklavalarda öyle oyu çoklu kullansak olmaz mı?
Ellerinize sağlık..

Heisenberg'e oy vermek yerine parmağını kesecek olanlar burada mı?

Melodram olsun. Magnolia zaafımız.

Gençlik bir daha ki ankete haber verinde ben de yapayım. Yoksa mutfağa girmek nasip olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri