Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images.jpeg-4.jpg
ilk önce kucaklaşacağız... doya doya sevinin 17 bin ifcomlu...

Vaadleri duymadık. Ya da ben mi kaçırdım? İrce havuz istiyoruz!

Konuda sadece biz kaldik. Yarina konuyu kitlemezlerse iyidir.:d

bu konu hep kalsa keşke, böyle biz bize sohbet etsek, neyse olmadı açarız forumda bi magnuş cafe, orada mizah eşliğinde tatlılar yeriz...
harcanıyor buradakiler. <3

Bu İş Başka iş...

@Melodram hanım tostumu yedim bekliyorum. Tatlımı. Pudik istiyom.

Bu isaretliler kim?

Hanfendi tanışabiliriz dilerseniz. Bende pamuklara sarıp sarmalayabileceğim, eli ayağı düzgün, güzel yemek yapabilen, en az lise mezunu bi hatun arıyordum. Bir şans verin bana lütfen. Birlikte @Melodram'ı devirebiliriz. Ne dersiniz, hoş olmaz mı?

@Absent i bot diye düşünmeniz de ne bileyim. Bu forumdaki ilk yarışma kazanan adam ya (:

Vaaaaaaay orti.. Nabıyosun özleştik yahu.
Ne günlerdi değil mi.. O kadar çok atıp tutan kişiler varken hepsini saf dışı bırakıp okey şampiyonu olmuştuk. Aaah gençliğimiz ah.

hatem yine iyisin.... ajhajhsjhjhaa
konu nerelere gidiyor.... aman tanrım...

@Absent hg abi kusura bakma arayamadim senide ama. Artik her 23 nisanda arayacagim seni SOZ
Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.

Beni katmasan abi o ise :eski bir arkadaşımız forumsal zamanında ancak ben senin erkeklere ilgin olduğunu bilmiyordum abi :D
Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.

bu konu hep kalsa keşke, böyle biz bize sohbet etsek, neyse olmadı açarız forumda bi magnuş cafe, orada mizah eşliğinde tatlılar yeriz...
harcanıyor buradakiler. <3

tatlıları mizah eşliğinde yiyeceksek bazı arkadaşlar katılamayacak gibi görünüyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri