Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siparişiniz hazırlanıyöör....
Bu isaretliler kim?
@Absent i bot diye düşünmeniz de ne bileyim. Bu forumdaki ilk yarışma kazanan adam ya (:
Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.@Absent hg abi kusura bakma arayamadim senide ama. Artik her 23 nisanda arayacagim seni SOZ
Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.
bu konu hep kalsa keşke, böyle biz bize sohbet etsek, neyse olmadı açarız forumda bi magnuş cafe, orada mizah eşliğinde tatlılar yeriz...
harcanıyor buradakiler. <3
Beni katmasan abi o ise :eski bir arkadaşımız forumsal zamanında ancak ben senin erkeklere ilgin olduğunu bilmiyordum abi![]()
E tabi erkek adamın erkek sevgilisi olur da kızı tuttum, erkek gibi hatun vesselam.
Neyse dikkat et kendine gülo. Görüşürüz.