Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibrahim burayı fikir sunsunlar diye açtı ama bazı yorumlar geyik şamata gırgır niyetinde bence en önemlisi yarışmaya katılıp katılmamak veya 1. Olup olmamak dışında ödülün LOSEV gibi bir kuruluşa verilmiş olup bu konu üzerinde neler yapılabilir fikrinin sunulması

Aaa çok güzel düşünce bu
Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum
Sağdan soldan oy toplama gruplaşma mevzusu olmadan usulüyle yapılan bir oylama olur inşallah, çünkü ödülün maneviyatı çokçokçok güzel umarım titiz davranılır <3

Bence gruplaşma olunca daha keyifli. hatta artırıyorum. gruplar yarışsın diyorum. herkese puan verelim. en çok puanı alan grup kazansın. HARİKA FİKİR.
Hem daha çok kavga çıkar.

Konu yemeği yapanın gerçekten forumun üyesi olduğuna ikna olmak ise baştan sona video olmalı bence. 10 Sn.'lik video ile yemeği yapanın gerçekten forum üyesi olduğuna ikna oluyorsanız bilemem tabi..
Kısaca 10 sn.'lik video anlamsız demek istiyorum. Bu kuralın amacına uygun olması için farklı çözümler bulunmalı.
Youtubeda sadece elleri görünen bir İtalyan aşçının yaptığı yemek videosu bulup hemen videonun sesini kısıp kendi sesimi videoya ekleyeyim. :D

Bence gruplaşma olunca daha keyifli. hatta artırıyorum. gruplar yarışsın diyorum. herkese puan verelim. en çok puanı alan grup kazansın. HARİKA FİKİR.
Hem daha çok kavga çıkar.
Climax - ibadeath - melnur ve mrt aynı takımda yarisirsa, acun bu dörtlüyü alır sadece bu dörtlüyle Survivor all star çeker

kimse de demiyor ki biz kimiz ve bizi niye ikna etsinler… (video için tripod almıştır) bu yarışma yeni kurallarla daha gergin olacak gibi sjsj.

Video cekip sanki kendini gostermek zorunda degil yemegi yaptigini gosterecek
herhalde kendini göstermicek ben ondan sölemedim zaten çoğu annesine falan yaptırıyor video çekipte yemek yapamazlar. kimsede katılmaz zorunlu olursa video çekme.

• Beğen
Tepkiler: W
bi gün sahiden öyle böyle bi kavga çıkmayacak ve biz juju'yu milleti aklıselime davet ederken bulacağız. yani neredeyse kesin bu.

umarım sesim nefis yemek tarifleri kadınları sesine benziyor diye elenmem. amin…

Ne tantana yaptınız yav.
Alt üstü kıracağınız 2 yumurta.
Tembel karılar sizi gidi.

kimse de demiyor ki biz kimiz ve bizi niye ikna etsinler… (video için tripod almıştır) bu yarışma yeni kurallarla daha gergin olacak gibi sjsj.
E o zaman 10 sn.'lik kurala itiraz etseniz daha yerinde olur. Maksat birilerini ikna etmek değil ve zaten kıytırık bir yarışma için ikna olmakla da ilgilenen yoktur sanırım. Anlatılmak istenen kuralın amacını karşılamaması.

E o zaman 10 sn.'lik kurala itiraz etseniz daha yerinde olur. Maksat birilerini ikna etmek değil ve zaten kıytırık bir yarışma için ikna olmakla da ilgilenen yoktur sanırım. Anlatılmak istenen kuralın amacını karşılamaması.
arkadaşlar ne diyorsunuz ne? yarışmaya zaten MARİFETLERİYLE RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞ-jhsjh evet ispatladım- üyeler katılacak. toplam 5 kişi, kimse de gidip sağdan soldan bir şey araklayayım da benim diye yuttururum demez zaten. need yok yani yarışmada, need yüzünden nelerle uğraşıyoruz... jsjhs. yaktı bizi. bir şey yapılırsa yaptığının kısa videosunu çeker, ben bunu yaptım der geçersin ne bileyim ama o da çok şart değil. bu kuralları need'in katılabileceği genel bir yarışmada yapalım... neyse sonuç olarak hepsi öneri, fazla kafa yormaya gerek yok kimse çocuk değil ki kandırayım diye uğraşsın. en güzeli okey turnuvası diyorum dinlemiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: W
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri