Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, bugun forum ici bir yarisma ve aktivite dusunurken aklima bir fikir geldi paylasmak isterim sizlerlede.

Bugune kadar yaptigimiz Marifetli Eller yarismalarini kazanan arkadaslarin katilimiyla kazanan arkadasin namina LÖSEV vakfina 250 tl yardim yapilacak sekilde bir yarisma dusunuyorum.

Ekstra olarak 10 saniyeden az olmamak kaydiyla katilim saglayacak arkadaslarimizin VIDEO cekmesini talep ediyoruz.

Sadece dusunce asamasindadir, fikirlerinizi önemsiyorum konu basligi altindan yazabilirsiniz.

ONEML NOT ; Ödül miktarinin artmasi icin sponsor olmak isteyen arkadaşlar DM üzerinden bana ulasabilir, bizim sahsi olarak hicbir beklentimiz yoktur bir nevi hepberaber forumca bagis yapmis gibi dusunebilirsiniz.

Video şart bencede annesine falan yaptırıp ben yaptim diyenler oluyor ve baskalarinin hakkina giriyorlar.

Basarilar diliyorum.
Cok acimasiz olacagim,elestirince.

• Beğen
Tepkiler: X
Katilan arkadaslara simdiden basarilar dilerim.

• Beğen
daha önce katıldığınız tabaklarla katılmayın arkadaşlar, hatırlıyoruz. kurallara aykırı değilse katılın tabi, o ayrı.

• Beğen
all star yapacak kadar bu yarışmayı kazanan farklı kişi çıktı mı? ayrıca her zamanki gibi hakkım yendi bu yarışmada : /

• Beğen
daha önce katıldığınız tabaklarla katılmayın arkadaşlar, hatırlıyoruz. kurallara aykırı değilse katılın tabi, o ayrı.
Larien burda bana laf söylüyorsan bilerek pasta ile katıldım ben çok katılımcı yoktu diye...
Paylaşılcak çok menüm vardı yani:D
Ayrıca evet kurallarda öyle birşey yok...

20220508-121622.jpg

Basarilar

Larien burda bana laf söylüyorsan bilerek pasta ile katıldım ben çok katılımcı yoktu diye...
Paylaşılcak çok menüm vardı yani:D
Ayrıca evet kurallarda öyle birşey yok...
evet seninle ilgili söyledim. unuttuğunu düşünerek de, orada açık etmedim. çünkü zaten sanem önde götürüyordu. sanem önde götürmeseydi, rencide etmeden bir yolunu bulacaktım. birinci olduğun pastaydı yosun :D öbür menülerinden görmek isterdik

evet seninle ilgili söyledim. unuttuğunu düşünerek de, orada açık etmedim. çünkü zaten sanem önde götürüyordu. sanem önde götürmeseydi, rencide etmeden bir yolunu bulacaktım. birinci olduğun pastaydı yosun :D öbür menülerinden görmek isterdik
Isteseydim görürdün demek istemedim ve kurallarda olmadığından katıldım . orda yarışmada sorun çıkmasın diye yazmadımmm.. . Senin orda da laf sokmalarını gördüm yoksaaa..Burda benim hatam yok kurallarını yazsınlar o zaman.
Mesela sunum olmayan bir tabak katılamasın veya aynı tabakla katılamazsın falan filan...

Yani bu yarismayi kazanan arkadaşlarimizin sanatlarini kosturmasi arzumuzdur.

Yarisma birincileri arasindan sayet katilmak istemeyen olursa Ornek; 2. marifletlli eller sampiyonu x katilmak istemezse bu hak 2. olan y kisisine devredilir.

Bu yarisma Allstar olacagi icin spesifik olarak belirli yemek gruplarina egilinmesi taraftariyim örnegin ; tatli gibi.

Kisa bir video yarismaya ciddiyet katacaktir.

Görüşlerim bunlar. Bide fikir yazin demisim basarilar filan yazmissiniz. Neye basarilar tam olarak.

Akliniza gelen seyleri lutfen yazin , guzel biseyler ortaya cikarabiliriz.

@Larien evet o kurali koyacagiz artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri