Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence İçlik katılmalı ve yemeğin yapım aşamasında sürekli konuşmalı. Gerçi İçlik katılırsa diğer yarışmacılar için haksız rekabet söz konusu olabilir.

çok şükür forumda kızlar üstünü çıkarsın diyen erkeklerimiz yok, allstar olarak panikatak geçirebilirdim... allah razı olsun böyle bi foruma düştük. spora gideyim ben yarın yine de nolur nolmaz...

çok şükür forumda kızlar üstünü çıkarsın diyen erkeklerimiz yok, allstar olarak panikatak geçirebilirdim... allah razı olsun böyle bi foruma düştük. spora gideyim ben yarın yine de nolur nolmaz...
e o sporlar boşa gitmesin tabii.....

Daha katılacağım demeden eleştirileri duyar gibiyim.

Gelmeyin üstüme!

En çok sevindiğim.durum iyiki yemek yapmayı beceremiyorum.
Yoksa şimdi Konu dün açılmıştı yani gece devir olunca oyle oldu malasef )
Akşam.yemegini atardım. Sabah kalkıp tavada yapmış olduğum peynirli omleti atardım. Yarışma başlayana kadar yemeklerle dolardı burası. Iyiki beceremiyorum.

keşke tadım da yapabiliyo olsak.
Olmaz mı be bizden bi Masterchef Mehmet şef skjfdkf

Illa yeni yaptığımız bi yemek olması gerekmiyor dimi bu da yazmıyor kurallarda benim paylaşımım bir kaç ay önce çekildi.
Hoş kim nasıl anlar ki zaten :D ama düşününce bence yaptığımız yemeğin- sunumun yanına küçük bi kağıtla nikimizi ve tarihi yazalım. Güzel bi uygulama olur. (Görselin bize ait olması adina) @X

Evet ispat olmali bir kagida yazilmali nick, hamur isi olursa katilirim ama diger yemeklerde iddiali degilim.

ispat olsa nolcak need gene pastaneden aldığı pastanın yanına nickini yazıp paylaşır. : D kesin çözüm değil. video şarttt.

ben yemeğimin üstüne juju yazmak istiyorum.. inandırıcı olsun diye. ama katılamıyorum unutmuşum.

tinder'da profesyonel çekimler yapan bi çocukla tanışmıştım, ben bu yarışmadan sonra refika'nın mutfağını kepçemde sallandırırım arkadaşlar... bence çekilin şimdiden. çektiğimiz videoları youtube'a da mı yüklesek acaba? en çok izlenene +10 oy. bu yarışmanın kurallarını belirlemek 3 yılımızı alacak gibisjhs.

-herkes min. 10 saniye video koysun.
-video da ircforumlari sizi seviyorum desin.
-fotoda nickini ve tarihi yazsın.
-öyle ben yapmıştım 2 yıl önce bunu koyayım olmasın.
- @yoSun yarışmaya katılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri