Marifetli Eller “ AllStar “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-herkes min. 10 saniye video koysun.
-video da ircforumlari sizi seviyorum desin.
-fotoda nickini ve tarihi yazsın.
-öyle ben yapmıştım 2 yıl önce bunu koyayım olmasın.
- @yoSun yarışmaya katılmasın.
sen iste yeter ki bebiş katılmam:D

@Melodram ve ben jüri olalım. Mehmet ve somer şef olarak. çünkü forumun en ADİL insanları biziz.

Video şart ya aksi taktirde inanmam
video sart olursa kafadan 3 4 kisi elenir zaten puahhhaahahah

10 sn.'lik video ile yemeği yapanın gerçekten kişinin kendisi olacağına inanan arkadaşları not ettim. Bu arkadaşlar en saf duyguların insanı..

Eğer kişi şike yapmak isterse yemeğin ortalarında bir yerlerinde 10 sn. video çeker ( artık yumurta mı kırar, un mu ekler, yağ mı ekler bilemem ) yemeğin yapımını tekrar şefine ( şeflerin anneler olduğu iddia ediliyor ) devreder.
Yemeklerin forum üyeleri tarafından yapıldığına emin olmak için en başından sonuna kadar video çekilmeli. Aksi takdirde 10 sn. - 20 sn. - 1 dakika video ile olacak iş değil.

Videolar da once admin denetiminden gecsin olmamis deyip yenilesinler o zaman

baştan sona yemek videosu ne arkadaşlar capitol spectrum sinema salonu mu burası? hem videodaki kişinin gerçekten forumdaki üye olduğunu ne bilcez mesela? önlü arkalı kimlik fotokopisi verilsin. dolandırıcılığa yeltenen savcılığa verilsin.

Konu yemeği yapanın gerçekten forumun üyesi olduğuna ikna olmak ise baştan sona video olmalı bence. 10 Sn.'lik video ile yemeği yapanın gerçekten forum üyesi olduğuna ikna oluyorsanız bilemem tabi..
Kısaca 10 sn.'lik video anlamsız demek istiyorum. Bu kuralın amacına uygun olması için farklı çözümler bulunmalı.

Nik yazması kendi yaptığının bi kanıtı olmaz ama netten bulmadiginin bi kanıtı olur en azindan.
Hileyi bi tık engelliyor mu engelliyor....

• Beğen
Tepkiler: W
İnsan doğası Malumat Hanım, güven meselesini herkesin, her şeyi yapabileceğini dikkate alarak değerlendiriyorum artık.

Ekstra olarak 10 saniyeden az olmamak kaydiyla katilim saglayacak arkadaslarimizin VIDEO cekmesini talep ediyoruz.

bu şart olmalı hic.yoktan iyidir aksi halde katilamasin video cekmeyen kisiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri